tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιλογή συσκευής ατμίσματός ή θέρμανσης καπνού - Τι πρέπει να ξέρω;

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και οι συσκευές θέρμανσης καπνού αποτελούν εναλλακτικές λύσεις για την διακοπή του καπνίσματος. Προορίζονται για ενήλικες καπνιστές που επιθυμούν ψάχνουν κάτι διαφορετικό, μια άλλη επιλογή αντί των υποκατάστατων νικοτίνης, όπως είναι οι τσίχλες ή τα τσιρότα νικοτίνης. Εάν έχετε την απορία: “Ποια συσκευή να διαλέξω”; Διαβάστε παρακάτω ποιες είναι οι λύσεις, αλλά και οι διαφορές μεταξύ των δύο:

Επιλογή συσκευής ατμίσματος

Εάν θέλετε να επιλέξετε μια συσκευή ατμίσματος στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά μοντέλα και μάρκες. Κάνοντας τα πρώτα σας βήματα στον κόσμο του ηλεκτρονικού τσιγάρου μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα Vape Pen που είναι πιο απλό στην λειτουργία του. Αυτό όμως δεν είναι περιοριστικό μιας που με την σωστή καθοδήγηση ακόμα και πιο εξελιγμένα μοντέλα είναι φιλικά προς χρήση. Σε αυτή την περίπτωση το Box Mod Kits ή τα Pod Kits είναι μια καλή επιλογή, επίσης. Η διαφορά αυτών των πιο προχωρημένων μοντέλων είναι πως σας δίνουν την δυνατότητα να κάνετε ρυθμίσεις στην συσκευή τους. Μπορείτε να ρυθμίζετε τόσο την θερμοκρασία όσο και τα σύννεφα που δημιουργούνται κατά το άτμισμα. Αξίζει να αναφερθούν σε αυτή την κατηγορία τα εναλλακτικά προϊόντα ατμίσματος. Πρόκειται για προϊόντα ατμίσματος που δεν έχουν καμία σχέση με τη νικοτίνη. Τι όμως, περιέχουν; Υπάρχουν διάφορα είδη που περιέχουν βιταμίνες ή αιθέρια έλαια. Είναι νέας γενιάς προϊόντα και ειδικά στο εξωτερικό έχουν ήδη μεγάλη ζήτηση.

Επιλογή συσκευής θέρμανσης καπνού

Στην περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε μια από τις συσκευές θέρμανσης καπνού, τα νέα είναι το ίδιο καλά. Όταν πρωτοεμφανίστηκαν, υπήρχε η αμφιβολία για την αποτελεσματικότητα τους στην μάχη κατά του καπνίσματος. Όμως πλέον, έχουν κερδίσει φανατικούς υποστηρικτές και έχουν πιο εξελιγμένη τεχνολογία. Τα συγκεκριμένα προϊόντα θέρμανσης καπνού λειτουργούν ως εξής: Θερμαίνουν αντί να καίνε τον καπνό σε αντίθεση με το κοινό τσιγάρο. Σε αυτή την συσκευή τοποθετείται ένα τσιγάρο ειδικά επεξεργασμένο και θεωρητικά έχετε την αίσθηση πως καπνίζετε. Κυκλοφορούν διαφορετικά μοντέλα και μάρκες, όπως συμβαίνει και με το ecig. Όμως, δεν υπάρχει τόσο ευρεία ποικιλία όσον αφορά τα αρώματα που υπάρχουν στα sticks καπνού. Παρόλα αυτά, οι επιλογές είναι αρκετές για να ικανοποιήσουν κάθε γούστο.

Μελέτες για προϊόντα θέρμανσης καπνού και ecig

Αν και τα 2 προϊόντα θεωρούνται εναλλακτικές λύσεις ενάντια στο κάπνισμα,  οι έρευνες συνεχίζονται για τις επιπτώσεις τους στην υγεία. Όμως, μια μελέτη για το ηλεκτρονικό τσιγάρο έδειξε πως είναι περισσότερο ασφαλές από τα προϊόντα θέρμανσης καπνού. Όταν εξετάστηκαν οι επιπτώσεις και των 2 συγκριτικά με το κοινό τσιγάρο τα πορίσματα ήταν τα παρακάτω: Το ecig κέρδισε την μάχη. Πιο αναλυτικά, οι συσκευές θέρμανσης καπνού είναι περισσότερο ασφαλής - όσον αφορά τις τοξικές ουσίες που περιέχονται, από το κοινό τσιγάρο. Όμως, το ατμικό τσιγάρο αποδείχτηκε πως είναι η πιο ασφαλής λύση σε κάθε περίπτωση. Οι έρευνες αυτές διεξάχθηκαν αρχικά από το Γαλλικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας, και ακολούθησαν νέες μετά από λίγο διάστημα από το Βρετανικό Υπουργείο Υγείας.

Πως η συσκευή θέρμανσης καπνού διαφέρει από το ecig

Κατ’ αρχήν και οι δύο συσκευές δεν παράγουν καπνό και κατ’ επέκταση στάχτη. Στα προϊόντα ατμίσματος μπορείτε να διαλέξετε ένα υγρό αναπλήρωσης με ή χωρίς νικοτίνη. Έτσι σας δίνεται το πλεονέκτημα να κάνετε απεξάρτηση από αυτή. Από την άλλη, στην συσκευή που θερμαίνει τον καπνό, το ειδικό τσιγάρο περιέχει νικοτίνη. Επόμενη διαφορά είναι πως στο ατμικό τσιγάρο έχουμε την παραγωγή ατμού που δημιουργείται με την χρήση του υγρού αναπλήρωσης, ενώ στα προϊόντα θέρμανσης καπνού, υπάρχει πραγματικός καπνός που απλά θερμαίνεται εσωτερικά ή εξωτερικά. Άλλη σημαντική διαφορά τους είναι ο σχεδιασμός. Στην πρώτη περίπτωση, το ηλεκτρονικό τσιγάρο βγαίνει σε διάφορους τύπους με ξεχωριστό σχεδιασμό και έτσι, είναι πιο εύκολο να βρείτε αυτό που θα σας εντυπωσιάσει. Στα προϊόντα θέρμανσης καπνού, οι επιλογές είναι πιο περιορισμένες μιας που ο σχεδιασμός τους είναι σχεδόν πανομοιότυπος. Τέλος, σημαντική είναι και η διαφορά όσον αφορά τη συντήρηση συσκευής ηλεκτρονικού τσιγάρου με εκείνο της θέρμανσης καπνού.

Παραπάνω, είδατε πως να επιλέξετε συσκευή αναλόγως του τι έχετε αποφασίσει να δοκιμάσετε. Κάνοντας μια έρευνα στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε μια εταιρεία προϊόντων ατμίσματος και με προϊόντα θέρμανσης καπνού. Επισκεφτείτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μιας που είναι και η πιο γρήγορη, αλλά και πιο εύκολη λύση. Έτσι, θα είστε σε θέση να δείτε τι κυκλοφορεί στην αγορά και να βρείτε το κατάλληλο για εσάς.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69