tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Θερµοσιφωνικό ηλιακό σύστηµα KYRIAZIS SOLAR για ζεστό νερό όλες τις εποχές

Ηλιακά Συστήματα KYRIAZIS: Εμπειρία, Τεχνογνωσία, Αισθητική

Η εταιρεία ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΑΒΕΕ έχει σχεδιάσει και δηµιουργήσει το νέο Θερµοσιφωνικό Ηλιακό Σύστηµα KYRIAZIS SOLAR εξασφαλίζοντας µεγάλη απόδοση και µεγάλη διάρκεια ζωής.

Ο νέος ηλιακος επιλεκτικός συλλεκτης τιτανίου- µε συγκόλληση LASER – επιτυγχάνει τη µέγιστη απόδος και προσφέρει συνεχεια ζεστό νερό ακόµη και µε ελάχιστη ηλιοφάνεια και συννεφιασµένο καιρό. Η πλεον συγχρονη τεχνολογία σε συνδυασµό µε α’ ποιότητας πρώτες ύλες εγγυώνται άριστη λειτουργία για µια ζωή! 

Το Πρόγραμμα «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ», του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, επιχορηγεί νοικοκυριά για την:

• αντικατάσταση ενεργοβόρων Ηλεκτρικών Θερμοσιφώνων, με νέους σύγχρονης τεχνολογίας Ηλιακούς Θερμοσίφωνες,
• με παράλληλη ανακύκλωση των παλαιών θερμοσιφώνων που αντικαθίστανται. 

Μέσω του νέου προγράμματος, τα ωφελούμενα νοικοκυριά, θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν επιδότηση για την αντικατάσταση ενεργοβόρων ηλεκτρικών θερμοσιφώνων με νέους, σύγχρονης τεχνολογίας, ηλιακούς θερμοσίφωνες.

Από το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα» πρόκειται να επωφεληθούν άμεσα τουλάχιστον 120.000 ελληνικά νοικοκυριά, για τα οποία θα υπάρξει μείωση τουλάχιστον 210 εκατ. τόνων CO2 ανά έτος. Παράλληλα, θα υπολογίζεται ότι θα μειωθεί η κατανάλωση ρεύματος για τη χρήση ζεστού νερού, κατά περίπου 65%.

Προκειμένου να είναι δυνατή η επιδότηση της αγοράς νέου ηλιακού θερμοσίφωνα, είναι υποχρεωτική η απόσυρση προς ανακύκλωση των παλαιών θερμοσιφώνων που αντικαθίστανται. Οι προς ανακύκλωση θερμοσίφωνες θα πρέπει:

  • Να είναι λειτουργικοί πριν την απόσυρσή τους, το οποίο θα επιβεβαιωθεί μετά από γενικό οπτικό έλεγχο.
  • Πριν την αντικατάστασή τους, να είναι τοποθετημένοι στην κατοικία η οποία δηλώνεται στην αίτηση χρηματοδότησης.
  • Να είναι ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες χωρητικότητας ≥ 40 λίτρων.

Δείτε την ανακοίνωση του Υπουργείου εδώ και τον οδηγό του προγράμματος εδώ!

Δωρεάν ζεστό νερό για πάντα...

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Οικονοµία – αισθητική – απόδοση – αυτονοµία

Με τη χρήση βεβιασµένης ηλιακής κυκλοφορίας επιτυγχάνετε εξοικονόµηση ενέργειας 70%-100%, καθώς ο χρόνος λειτουργίας του boiler ή του θερµαντικού στοιχείου µειώνεται αναλόγως της ηλιοφάνειας κάθε περιοχής και το µέγεθος του συστήµατος ενώ ταυτόχρονα µειώνονται οι εκποµπές του διοξειδίου του άνθρακα. Τα κεντρικά ηλιακά συστήµατα φτιάχνονται από άριστα υλικά σύµφωνα µε διεθνείς προδιαγραφές και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Τα συστήµατα αυτά έχουν µεγάλη απόδοση και µπορούν να τοποθετηθούν εύκολα και γρήγορα είτε σε παραδοσιακές είτε σε µοντέρνες αρχιτεκτονικές δοµές παρέχοντας δωρεάν ζεστό νερό για σχεδόν όλο το χρόνο σε συνδυασµο µε άλλες πηγες ενεργειας. Ακόµη και σε περιοχές µε χαµηλή ηλιοφάνεια επιτυγχάνουν προθέρµανση του νερού, το οποίο συµβάλλει δραστικά στη µειωµένη κατανάλωση συµβατικής ενέργειας.

 

KYRIAZIS SA

Άραχος Ημαθίας

Τ. 23330 64330

www.e-kyriazis.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69