tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εάν διαθέτεις επιχείρηση εστίασης, σε ενδιαφέρει!

Τα αναλώσιμα εστίασης αποτελούν μια ευρύτερη κατηγορία προϊόντων, απαραίτητων για τον εξοπλισμό κάθε επιτυχημένης επιχείρησης εστίασης. Εάν, λοιπόν, είσαι ιδιοκτήτης επιχείρησης εστίασης, απευθύνσου στη Siganos Pack και βρες ό,τι χρειάζεσαι για να μην σου λείψει ποτέ τίποτα! Κάνε click στην κατηγορία Catering και βρες μεγάλη ποικιλία σε όλα τα είδη συσκευασίαςφαγητού. Συσκευασίες κατάλληλες για take away και delivery, όπως κουτιά φαγητού, πιάτα, ποτήρια, καλαμάκια, συσκευασίες χάρτινες, με ή χωρίς επίστρωση αλουμινίου, καθώς και επαγγελματικές συσκευασίες μιαςχρήσης για ασφαλή τοποθέτηση και μεταφορά φαγητού σε περιμένουν ώστε να επιλέξεις τα αναλώσιμα εστίασης που ικανοποιούν τις ανάγκες σου. Εκεί θα βρεις, επίσης, και οικολογικές συσκευασίες, συσκευασίες από φύλλα φοίνικα και άλλες, κατάλληλες για μικροκύματα.

Εξερεύνησε την πλήρη συλλογή σε είδη HORECA και επίλεξε με ένα click τη χάρτινη ή πλαστική συσκευασία που θα εφοδιάσει την καφετέρια, το ζαχαροπλαστείο ή το εστιατόριό σου με ποιότητα, ανθεκτικότητα και αισθητική.

Είδη συσκευασίας με ένα click!

koutia1112.jpg

Στη Siganos Pack θα τα βρεις όλα! Υλικά συσκευασίας, αναλώσιμα εστίασης, είδη καθαρισμού, υλικά για αμπαλάζ δώρων κι όχι μόνο, χαρτικά και γραφική ύλη. Οι επιλογές σου είναι αμέτρητες και οι τιμές πολύ προσιτές. Εξερεύνησε κάθε κατηγορία και βρες πλαστικά και χάρτινα είδη, που θα κάνουν τις συσκευασίες σου ξεχωριστές!

Επισκέψου τη Siganos Pack στο Ηράκλειο Κρήτης ή κάνε την αγορά σου online με ένα click στο siganospack.gr και παράλαβε τα προϊόντα packaging που έχεις επιλέξει, στον χώρο σου. Μάλιστα, όλα τα είδη είναι διαθέσιμα και για χονδρική αγορά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με την εταιρεία, να απολαύσεις την άμεση, φιλική εξυπηρέτηση και να επωφεληθείς των ανταγωνιστικών τιμών!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69