tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ευεξία και καθαριότητα: Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση με τους ατμοκαθαριστές Karcher

Στο σύγχρονο κόσμο της ευεξίας και των σπα, η ποιότητα του περιβάλλοντος παίζει έναν κρίσιμο ρόλο στη δημιουργία μιας απολαυστικής εμπειρίας για τους επισκέπτες σας. Η καθαριότητα και η απολύμανση των χώρων είναι θεμελιώδεις παράγοντες που διαμορφώνουν την εντύπωση και την άνεση που αισθάνονται οι πελάτες σας.

Οι ατμοκαθαριστές Karcher αντιπροσωπεύουν την κορυφαία τεχνολογία στον τομέα του ατμού για καθαρισμό. Με μια ποικιλία από μοντέλα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες καθαρισμού, αυτοί οι ατμοκαθαριστές είναι ο σύμμαχος σας στη μάχη ενάντια στους λεκέδες, τη βρωμιά και τα μικρόβια.

Οι ατμοκαθαριστές Karcher λειτουργούν με τη χρήση υπερθερμικού ατμού υψηλής πίεσης, ο οποίος απολυμαίνει και καθαρίζει βαθιά χωρίς τη χρήση χημικών προϊόντων. Αυτό τους καθιστά περιβαλλοντικά φιλικούς και ιδανικούς για οικογένειες με παιδιά και κατοικίδια ζώα, καθώς δεν αφήνουν υπολείμματα χημικών που μπορεί να είναι επιβλαβή για την υγεία.

KARCHER SC 4 Easyfix Ατμοκαθαριστής

 

Βολικός και αδιάλειπτος καθαρισμός με ατμό: Με τον ατμοκαθαριστή SC 4 EasyFix με ακροφύσιο δαπέδου EasyFix και μόνιμα επαναγεμιζόμενη, αφαιρούμενη δεξαμενή νερού.Ο ατμοκαθαριστής SC 4 EasyFix προσφέρει υψηλό επίπεδο άνεσης, καθώς διαθέτει ενσωματωμένη θήκη αποθήκευσης καλωδίων, θήκη αποθήκευσης εξαρτημάτων και θέση στάθμευσης για το ακροφύσιο δαπέδου. Το ακροφύσιο δαπέδου EasyFix εγγυάται άριστη εργονομία χάρη στην ευέλικτη άρθρωσή του και παρέχει αστραφτερά καθαρά αποτελέσματα.

KARCHER SG 4/4 Επαγγελματικός Ατμοκαθαριστής

 

Ο SG 4/4 είναι ένας συμπαγής και ανθεκτικός ατμοκαθαριστής που προσφέρει εξαιρετική ισχύ, ενώ απολυμαίνει αξιόπιστα*. Το βέλτιστο αποτέλεσμα καθαρισμού επιτυγχάνεται χάρη στην πίεση του ατμού που φτάνει τα 4 bar. Η συνεχής ρυθμιζόμενη ροή του ατμού και η λειτουργία VapoHydro σημαίνει ότι το μηχάνημα προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε πρόβλημα καθαρισμού. Το σύστημα διπλού κάδου μπορεί να αναπληρωθεί ανά πάσα στιγμή και εξασφαλίζει γρήγορη θέρμανση, αλλά και αδιάκοπη λειτουργία. Ο δείκτης θερμοκρασίας βοηθάει στο να εξασφαλίζεται το βέλτιστο καθαριστικό αποτέλεσμα. Το μηχάνημα είναι ιδιαίτερα πολύπλευρο και καθαρίζει χωρίς χημικά.

Ωράριο καταστήματος

Δευ-Παρ 8:30-16:30
Σάββατο 9:00-14:30

Wash & Tools

ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ Θ. & Δ.

Λεωφόρος Στρατού 74, Βέροια

Τηλ. 2331021437

www.wash-tools.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69