Νυχτερινή διακοπή νερού σε όλη τη Νάουσα – Εργασίες συντήρησης από τη ΔΕΥΑΝ
- Γράφτηκε από τον/την Αντώνης Χατζηκυριακίδης

Σε προγραμματισμένη νυχτερινή διακοπή υδροδότησης προχωρά η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Νάουσας (ΔΕΥΑΝ), καλώντας τους κατοίκους της πόλης να δείξουν κατανόηση και υπομονή.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η διακοπή θα ξεκινήσει απόψε, Παρασκευή 4 Ιουλίου, λίγο πριν τα μεσάνυχτα (12:00 π.μ.) και θα διαρκέσει καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και έως την ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών συντήρησης και βελτίωσης του δικτύου ύδρευσης.
Η διακοπή θα επηρεάσει το σύνολο του πολεοδομικού ιστού της Νάουσας, καθώς πρόκειται για παρεμβάσεις που κρίνονται αναγκαίες για την εύρυθμη λειτουργία του δικτύου, ιδιαίτερα εν μέσω θέρους όπου η κατανάλωση νερού είναι αυξημένη.
Η ΔΕΥΑΝ συνιστά στους καταναλωτές να φροντίσουν για την έγκαιρη αποθήκευση ποσοτήτων νερού για τις βασικές ανάγκες τους κατά τις ώρες που θα διαρκέσει η διακοπή και ευχαριστεί το κοινό για την κατανόηση και τη συνεργασία του.
Η επαναφορά της υδροδότησης θα γίνει σταδιακά, αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι τεχνικές εργασίες και διασφαλιστεί η ασφαλής λειτουργία του δικτύου.