Εξαήμερη εκδρομή της Φιλοπτώχου Κυριών Βέροιας στη μαγευτική Αλσατία
- Γράφτηκε από τον/την Αντώνης Χατζηκυριακίδης

Η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών Βέροιας ετοιμάζει ένα ακόμη ξεχωριστό ταξίδι, αυτή τη φορά στη μαγευτική Αλσατία, από τις 14 έως τις 19 Οκτωβρίου 2025. Πρόκειται για μια εξαήμερη εκδρομή που υπόσχεται πλούσιες εμπειρίες και μοναδικές εικόνες σε προορισμούς με ξεχωριστή ιστορία και φυσική ομορφιά.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει στάση στην ειδυλλιακή Χαϊδελβέργη, κρουαζιέρα στον Ρήνο με θέα ρομαντικά χωριά, καθώς και επισκέψεις σε φημισμένα κρασοχώρια, όπως το Ρικβίρ, το Έγκισχάιμ και το γραφικό Κολμάρ, στην περίφημη «Διαδρομή του Κρασιού». Οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν επίσης την αλσατική πόλη Wissembourg και το ιστορικό Στρασβούργο, με τον εμβληματικό του καθεδρικό ναό.
Το ταξίδι δεν περιορίζεται στην Αλσατία, αλλά ανοίγει τον δρόμο και προς το παραμυθένιο φυσικό τοπίο του Μέλανα Δρυμού, με προορισμούς όπως η λίμνη Τίτιζε και οι εντυπωσιακοί καταρράκτες του Τρίμπεργκ. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και η επίσκεψη στην κοσμοπολίτικη λουτρόπολη Μπάντεν-Μπάντεν, γνωστή για την αίγλη και τα ιαματικά της νερά.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 6946 425960 (κ. Τελάλογλου) και 6946 023827 (κ. Κορδονίδου).