Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στη Νάουσα την Πέμπτη
- Γράφτηκε από τον/την Αντώνης Χατζηκυριακίδης
Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στις 6 και 7 Νοεμβρίου 2025, σε διάφορες περιοχές της Ημαθίας, λόγω εργασιών συντήρησης και ενίσχυσης του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, από τις 7:45 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι, θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στη Νάουσα, στις οδούς Κουτσουφλάνη, Οδυσσέα Ντινόπουλου, Τουρπάλη Ιωάννη, Τουρπάλη Γεωργίου, Μανώλουση Κωνσταντίνου, Χρήστου Ματθαίου, καθώς και στις παρόδους των παραπάνω οδών. Την ίδια ημέρα, από τις 10:45 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι, διακοπή θα πραγματοποιηθεί και στην περιοχή του στρατοπέδου στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας.
Την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου, από τις 7:45 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι, θα μείνει χωρίς ρεύμα η νοτιοδυτική περιοχή του χωριού Μακροχώρι προς το Ε.Α.Κ., ενώ από τις 10:45 έως τις 12:30 θα υπάρξει διακοπή ρεύματος στις επιχειρήσεις μετά τη γέφυρα του Νησελίου προς την Αλεξάνδρεια.
Ο ΔΕΔΔΗΕ υπενθυμίζει στους καταναλωτές ότι κατά τη διάρκεια των διακοπών πρέπει να αποφεύγεται κάθε επαφή με αγωγούς ή εγκαταστάσεις που πιθανόν βρίσκονται υπό τάση, για λόγους ασφαλείας.














