Νάουσα: Θολότητα στο δίκτυο ύδρευσης μετά τη νέα κακοκαιρία – Σύσταση αποφυγής κατανάλωσης νερού
- Γράφτηκε από τον/την Αντώνης Χατζηκυριακίδης
Νέα προειδοποίηση προς τους καταναλωτές εξέδωσε η ΔΕΥΑ Νάουσας, λίγη ώρα μετά το δεύτερο κύμα έντονης κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή, με παρατεταμένες και ισχυρές βροχοπτώσεις μέσα σε λίγες ημέρες. Σύμφωνα με την υπηρεσία, το δίκτυο ύδρευσης παρουσίασε εκ νέου φαινόμενο θολότητας, αποτέλεσμα της έντονης επιβάρυνσης των υδροδοτικών πηγών.
Η ΔΕΥΑΝ συστήνει στους πολίτες να μην καταναλώνουν το νερό του δικτύου έως ότου υπάρξει νεότερη επίσημη ενημέρωση, δίνοντας έμφαση στην προληπτική προστασία της δημόσιας υγείας.
Παράλληλα, η υπηρεσία καλεί τους κατοίκους να παραμείνουν σε επαγρύπνηση και, για κάθε επείγουσα ανάγκη ή πληροφορία, μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο της ΔΕΥΑΝ στο 23320 25266.
Η κατάσταση παρακολουθείται στενά και αναμένονται νέες ανακοινώσεις μόλις ολοκληρωθούν οι έλεγχοι και επανέλθει η ποιότητα του νερού σε ασφαλή επίπεδα.














