tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επισκέψεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα του σωματείου εργαζομένων της ΑΛ.Μ.ΜΕ.

Επισκέψεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα σε κοινωφελή ιδρύματα του νομού Ημαθίας πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του σωματείου εργαζομένων της ΑΛ.Μ.ΜΕ. το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης 28 Απριλίου 2016. Η προσπάθεια αυτή υλοποιήθηκε με τη στήριξη της διοίκησης του εργοστασίου, η οποία διέθεσε παραπάνω από χίλιες κονσέρβες ροδακίνου. Επίσης με χορηγία του σωματείου αγοράστηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από τοπικά καταστήματα.

Η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε το γηροκομείο Βέροιας όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει ευχές με τους περίπου σαράντα ηλικιωμένους αλλά και τους εργαζόμενους του οίκου. Στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στο μικτό κέντρο ΑμεΑ “Τα παιδιά της Άνοιξης” στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, όπου έγινε ξενάγηση από τον διευθυντή στους χώρους των εργαστηρίων εσωτερικά και εξωτερικά του νεόδμητου κτηρίου. Εκεί διαπιστώθηκε το τεράστιο έργο των εκπαιδευτών στην ανάπτυξη και κατάκτηση της αυτονομίας των περίπου εβδομήντα ΑμεΑ του κέντρου. Η φιλανθρωπική διαδρομή κατέληξε στο “Σπίτι της Βεργίνας” όπου φιλοξενούνται δέκα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Αφού παραδόθηκαν και εκεί τα τρόφιμα, οι υπεύθυνοι του οικήματος ευχαρίστησαν την αντιπροσωπεία και τα παιδιά χάρισαν τα ομορφότερα χαμόγελα και τις θερμότερες αγκαλιές τους.

Ολοκληρώθηκε έτσι μια δράση, που εκφράζει τη διοίκηση και όλους τους εργαζομένους της ΑΛΜΜΕ, ώστε να βοηθηθούν άνθρωποι που έχουν ανάγκη τις άγιες μέρες του Πάσχα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69