tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

super course

Ο σύλλογος ΜΑμΑ στο Αλεξάνδρειο Ιππικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Το Σάββατο 11/06/2016 ο σύλλογος ΜΑμΑ, τα παιδιά ,τα αδέρφια τους, οι φίλοι και οι εθελοντές, επισκέφθηκαν το Αλεξάνδρειο Ιππικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη. Εκεί τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ανέβουν στα άλογα και να εξοικειωθούν με αυτά, μιας και η ιπποθεραπεία είναι μια θεραπευτική μέθοδος που στοχεύει στην ρύθμιση του νευρικού συστήματος μέσω των εξωτερικών ερεθισμάτων που λαμβάνονται μέσω των μυών, ενώ ταυτόχρονα θεωρείται μια από τις πιο αποτελεσματικές πολυαισθητηριακές θεραπείες που υπάρχουν.

Η θεραπευτική ιππασία χρησιμοποιείται ως μέσο βελτίωσης του νευρικού συστήματος με σκοπό να αναπτυχθεί ο λόγος ,η επικοινωνία, και η ομιλία. Τα παιδιά ανέβηκαν σε ψυχρόαιμα ειδικά εκπαιδευμένα άλογα, με συγκεκριμένο σωματότυπο, εκπαιδευμένα για αυτή την εργασία.

"Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Μαυρομάτη Απόστολο, ΠΕ λογοθεραπευτής και διπλωματούχος ιπποθεραπευτής, ο οποίος μας ‘ταξίδεψε’ στο κόσμο της ιπποθεραπείας μαζί με τις κυρίες Χριστίνα Παλόη, λογοπεδικός ,Αφροδίτη Ζιάκου και Μαίρη Μαυρομάτη (λογοπεδικός).

Θερμές ευχαριστίες στους ιδιοκτήτες του Αλεξάνδρειου Ιππικού Κέντρου, τον κύριο Λευτέρη Αλεξανδρή και τη σύζυγό του κυρία Γεωργία Κουρτίδου οι οποίοι μας υποδέχθηκαν και μας φιλοξένησαν στον όμορφο χώρο του κέντρου χαρίζοντας στα παιδιά μας χαμόγελα" αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

mama stathmos

Ευχαριστήριο

Ο Σύλλογος Μ.Α.μ.Α (Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό ) ευχαριστεί θερμά τον κύριο Βασίλη Μιχαλακάκη και τη σύζυγό του ,κυρία Πόπη Βουτσά για την υπέροχη φιλοξενία τους στον όμορφο χώρο τους ,το καφέ ‘ΣΤΑΘΜΟΣ’ στην Αλεξάνδρεια.

"Εκεί τα παιδιά μας και τα μέλη του συλλόγου μας πέρασαν ευχάριστες στιγμές ,απολαμβάνοντας το δροσερό και φιλικό περιβάλλον καθώς και τα νόστιμα σάντουϊτς και τους χυμούς, προσφορά από τη διεύθυνση του καταστήματος" αναφέρει η ανακοίνωση.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69