tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Σωματείο ΙΚΑ Βέροιας καταγγέλλει την πολιτική της κυβέρνησης

Από το Σωματείο ΙΚΑ Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΤΜ Βέροιας ΙΚΑ καταγγέλλει για άλλη μια φορά την πολιτική της κυβέρνησης που υπαγορεύεται από την Ε.Ε. και το κεφάλαιο σε βάρος των συνταξιούχων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.

Η 2α Σεπτέμβρη όπως και η 2α Αυγούστου θα μείνουν στην ιστορία σαν «νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου» με τις εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους να βλέπουν την νέα σφαγή των συντάξεων τους να συνεχίζεται και να φτάνει συνολικά στο 1.785 δις. Αν υπολογίσουμε και την επιβάρυνση των εργαζομένων (με την βιαία αύξηση των εισφορών που επέβαλε η κυβέρνηση) που είναι 1.251 δις το συνολικό κόστος της βάρβαρης αυτής πολιτικής θα είναι 3 δις στην 4ετία που θα τα αρπάξουν από τις τσέπες μας.

Τέτοια ανακούφιση εννοεί ο πρωθυπουργός ότι επιφυλάσσει στα φτωχά λαϊκά στρώματα. Την ακόμα μεγαλύτερη ληστρική αφαίμαξη τους. Ο χορός των περικοπών θα συνεχιστεί μέχρι να αφανιστούν οι επικουρικές και μετά βλέπουμε για τις κύριες…

Όλα αυτά τα καταγγέλλουμε ασταμάτητα από το πρώτο μνημόνιο, όπως δεν έχουμε σταματήσει και να καλούμε τους συνταξιούχους σε συνεχή αγώνα για την αντιμετώπιση αυτών των πολιτικών που η μια κυβέρνηση συνεχίζει το έργο (την φτωχοποίηση του λαού) της άλλης είτε με «δεξιό» ή «αριστερό» πρόσημο!!

Συνάδελφοι συνταξιούχοι ξεσηκωθείτε. Όσοι τρέφανε και την παραμικρή αυταπάτη ότι θα δούμε «άσπρη μέρα» πρέπει να την περιμένουν πλέον όταν…χιονίσει

Στις 10 Σεπτέμβρη οι συνταξιούχοι να δώσουν το αγωνιστικό τους παρόν στο μεγάλο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη στα πλαίσιο του οργανωμένου ταξικού κινήματος που εκφράζεται από το Π.Α.ΜΕ.

Το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 4:00 μ.μ. από την Πλατεία Ωρολογίου.

Με αγώνες θα αντιμετωπίσουμε και αυτή την αντιλαϊκή λαίλαπα όπως κάνουμε μέχρι σήμερα".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69