tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ποδηλατοδρομία την Κυριακή στα Τρίκαλα

Ποδηλατοδρομία διοργανώνει την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος Αιμοδοσίας "Αλληλεγγύη" Τρικάλων Ημαθίας. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία, που σκοπό έχει την προώθηση και την διάδοση της ομαδικότητας και του εθελοντισμού, έννοιες που συντελούν στην ευρύτερη κοινωνική ενεργοποίηση - ευαισθητοποίηση.

Στην ποδηλατοδρομία μπορούν να πάρουν μέρος πολίτες (άντρες και γυναίκες) των Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής, από 10 ετών και πάνω. Για τους ανήλικους είναι απαραίτητη η γραπτή συγκατάθεση (υπεύθυνη δήλωση) των γονέων. Παιδιά 10 ετών και κάτω θα συνοδεύονται απαραίτητα από τον κηδεμόνα τους.

Σημείο συνάντησης, εκκίνησης και τερματισμού: Κοινοτικό κατάστημα Τρικάλων. Η διαδρομή είναι: Τρίκαλα – Κορυφή – Πλατύ (15λεπτη στάση) – Τρίκαλα. Τους ποδηλάτες και τις ποδηλάτισσες θα συνοδεύει σε όλη τη διαδρομή η Τροχαία, Γιατρός και εθελόντριες οι οποίες θα τους προσφέρουν νερά και αναψυκτικά.

Για την καλύτερη και αρτιότερη οργάνωση της 3ης ποδηλατοδρομίας, καλούνται όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, να το δηλώσουν μέχρι την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016, 5.00 έως 7.00 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου (στο κοινοτικό κατάστημα).

Πληροφορίες: στο τηλέφωνο 6972423373

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69