tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Εξιτήριο για εννέα τραυματίες του δυστυχήματος στην Εγνατία Οδό

egnatia troxaio3

Εξιτήριο πήραν εννέα από τους 30 πολυτραυματίες, οι οποίοι διακομίστηκαν την Κυριακή στο νοσοκομείο της Βέροιας, μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα, με την νταλίκα, που παρέσυρε δεκάδες αυτοκίνητα, στην Εγνατία Οδό. Οι τρεις από αυτούς νοσηλεύτηκαν στην ορθοπεδική και οι έξι στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου.

O αριθμός των τραυματιών που νοσηλεύονται προς το παρόν στη Βέροια είναι 17, εκ των οποίων οι 13 στη χειρουργική και οι τέσσερις στην ορθοπαιδική κλινική.

«Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται στη Χειρουργική Κλινική δύο άτομα με κατάγματα στα άκρα, σε καλή κατάσταση είναι και ένας νεαρός που διακομίστηκε στη Χειρουργική Κλινική, ενώ κρίσιμη είναι η κατάσταση ενός 76χρονου με πολλαπλά κατάγματα και στα δύο πλευρά και θλάση του μεσεντερίου, ο οποίος χειρουργήθηκε μετά τα μεσάνυχτα» ανέφερε ο διευθυντής της Χειρουργικής και της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου Βέροιας Χαράλαμπος Δεμερτζίδης.

Όπως δήλωσε η διοικήτρια του νοσοκομείου Βέροιας Αναστασία Μπούρτσου, από τους 30 τραυματίες που διακομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Βέροιας, τέσσερις μεταφέρθηκαν στο ΑΧΕΠΑ και δύο παιδιά, ηλικίας 4 ετών και 16 μηνών στο Γ. Γεννηματάς, ενώ οι υπόλοιποι εξυπηρετήθηκαν από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69