tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Περί μετρήσεων επισκεψιμότητας και απατεωνάκων που προσπαθούν να κάνουν εντύπωση

Για όσους γνωρίζουν, η επισκεψιμότητα των ιστοσελίδων μετριέται αξιόπιστα με δυο τρόπους. Είτε με τα νούμερα του σέρβερ που σε φιλοξενεί, είτε από εταιρεία στην οποία δίνεις πρόσβαση στο σάιτ σου, φιλοξενώντας κώδικά της (πχ Google Analytics). Κανένας άλλος τρόπος δεν είναι αξιόπιστος.

Υπάρχουν κάποια σάιτ του εξωτερικού, που αξιολογούν με δικά τους κριτήρια το πόσο δημοφιλής είναι μια ιστοσελίδα, αξιολόγηση χωρίς καμιά αξιοπιστία αφού με 3-4 υπολογιστές μπορείς να επηρεάσεις τα αποτελέσματά της.

Κάποιοι απατεώνες του διαδικτύου, με ιστοσελίδες τύπου neakoutsismarias.com, επειδή δεν τους διαβάζει κανείς, επηρεάζουν τα αποτελέσματα τέτοιων αξιολογήσεων και στην συνέχεια παρουσιάζουν την ψευτοαξιολόγηση ως μέτρηση επισκεψιμότητας για να εξαπατήσουν το αναγνωστικό κοινό για δικά τους οφέλη. Και με αυθαίρετο τρόπο γίνεται η αξιολόγηση και δεν είναι μέτρηση επισκεψιμότητας.

Εμείς ως Πληροφοριοδότης δεν συμμετείχαμε σε καμιά ομαδική αξιόπιστη μέτρηση επισκεψιμότητα ούτε δώσαμε σε κανέναν επίσημα νούμερα του σέρβερ μας για να τα χρησιμοποιήσει για αξιολόγηση σάιτ. Κατά συνέπεια, όποιος απατεωνάκος χρησιμοποιεί το όνομα Pliroforiodotis.gr με αναξιόπιστα στοιχεία για να ανεβάσει την ιστοσελίδα του, το κάνει αυθαίρετα, παράνομα. Αν οι ιδιοκτήτες ιστοσελίδων τύπου neakoutsismarias έχουν κάτι να πουν, ας το πουν με τα πραγματικά νούμερα επισκεψιμότητας τους και με τους πραγματικούς επισκέπτες που μπαίνουν στις σελίδες τους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69