tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Easy Education: Εκδήλωση στήριξης της Πρωτοβουλίας για το Παιδί

protovoulia gia paidi - easy education

Την Τρίτη 14 Οκτωβρίου, στις 8.30μμ, στο καφέ SUGAR LOUNGE στην οδό Ελιάς, στηρίζουμε όλοι μαζί τη ΔΡΑΣΗ '' Η κοινωνική αλληλεγγύη συναντά τη Δια Βίου Μάθηση'. 1€ από κάθε παραγγελία μας θα καταβληθεί στη Πρωτοβουλία για το παιδί προς στήριξη των αναγκών της και τη συνέχιση του έργου της.

Να είστε όλοι εκεί!!!

Μια νέα μεγάλη δράση ξεκινά στο Νομό μας για να στηρίξουμε όλοι μαζί τη ''Πρωτοβουλία για το παιδί''. Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η Easy Education θα 'τρέξει' σειρά δράσεων σε συνεργασία με την ΠγτΠ προς ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του συλλόγου με εθελοντές, ενίσχυση των οικονομικών του αλλά και ενημερωτικές δράσεις που αφορούν το σύνολο της κοινωνίας μας. Συνδέουμε επίσης το κάθε ένα μαθητή μας από εδώ και πέρα με τη κοινωνική παροχή, με την επιλογή του κέντρου μας για κάθε πρόγραμμα σπουδών θα ενισχύεται η ΠγτΠ άμεσα οικονομικά. Επίσης για πρώτη φορά πανελλαδικά ''Συνδέουμε'' τα προγράμματα Voucher ανέργων με τη κοινωνική παροχή, μιας και όποιος νέος μας επιλέξει ως φορέα κατάρτισης θα καταβάλλεται άμεσα οικονομική ενίσχυση υπέρ του συλλόγου.

Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος
Υπ. Σπουδών
Τηλ: 23310 70102
Εληάς 1 Βέροια
Easy education
Url: www.easy-education.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69