tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πραγματοποιήθηκε η συνέλευση Μελών του Παραρτήματος Ημαθίας της ΕΑΑΣ

apostrat

Με εξαιρετική επιτυχία, σε κατάμεστη αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Βεροίας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 14ης Οκτωβρίου, η πρώτη εξαμηνιαία Συνέλευση των Μελών του Παραρτήματός Ημαθίας της ΕΑΑΣ.

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές Υποστράτηγος κ. Βασίλειος Ροζής, Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΕΑΑΣ (Αθήνα), ο Συνταγματάρχης κ. Απόστολος Παπαπαρίσης (μέλος του Παραρτήματος Λάρισας) και ο πρόσφατα βραβευμένος για την προσφορά του από το Δήμο Βέροιας Συνταγματάρχης – Στρατιωτικός Ιατρός κ. Αντώνιος Λιόλιος (μέλος του Παραρτήματος Ημαθίας), ανέπτυξαν με σαφήνεια, παρρησία και μεστότητα τα αντικείμενα: «Στόχοι ΕΑΑΣ 2014-2017», «Συνταξιοδοτικά θέματα» και «Προληπτική Ιατρική» αντίστοιχα. Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος Ημαθίας, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες του Συμβουλίου και ανέπτυξε τις προτάσεις του, που εγκρίθηκαν παμψηφεί.

Επόμενη εκδήλωση θα είναι η πραγματοποίηση ιατρικού ενδιαφέροντος παρουσίασης από τον Ειδικό Παθολόγο-Εντατικολόγο Συνταγματάρχη κ. Αντώνιο Λιόλιο, σε κατάλληλο χώρο, ανοικτή για το κοινό.

Η επόμενη συνέλευση ορίσθηκε περί τα τέλη Μαρτίου 2015.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69