tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τα Παιδιά της Άνοιξης στην γιορτή του Higgs

Την Κυριακή 8/10/2017 «Τα Παιδιά της Άνοιξης» παραβρέθηκαν στη γιορτή του Higgs NGO FAIR” για τα δύο χρόνια λειτουργίας του. Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί (Μ.Κ.Ο) απ’ όλη την Ελλάδα, παρουσίασαν το έργο τους, γνωρίστηκαν και έδωσαν ραντεβού για μελλοντικές συνεργασίες.

Οι διοργανωτές του Higgs τους περιποιήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, καθώς η φιλοξενία τους ήταν άψογη. Οι ωφελούμενοι ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις της εκδήλωσης και παρουσίασαν με ενθουσιασμό το μικρό θεατρικό με στοιχεία παντομίμας που ετοίμασαν, υπό την καθοδήγηση φυσικά των ¨προπονητριών¨ τους.

Ήταν μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη σίγουρα.

Η ημερίδα για την σεξουαλικότητα

Την Τετάρτη 25/10/2017 στις 5:30 το απόγευμα στην αίθουσα του δημαρχείου της Αλεξάνδρειας το ΚΔΗΦ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» και ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Νομού Ημαθίας, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: Σεξουαλικότητα στην αναπηρία. Θέλω να ξέρω.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και γέμισε την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Αλεξάνδρειας. Οι εισηγητές,εγκεκριμένοι και καταξιωμένοι επιστήμονες, η κυρία Μόιρα Τζίτζικα MSc BTEC ECPS MSCS ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια, Κλινική Σεξολόγος, Ειδική Σύμβουλος ΑμεΑ και ο κύριος Γιώργος Σαββόπουλος, νευρολογικός εργοθεραπευτής, προϊστάμενος τμήματος εργοθεραπείας Ασκληπιείου Βούλας και υπεύθυνος υποστηρικτικής τεχνολογίας Ασκληπιείου Βούλας.

Στην ημερίδα εκτός από τους γονείς και τους επαγγελματίες υγείας παρευρέθησαν και εκπρόσωποι της Εταιρίας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος. Το κοινό συμμετείχε καθ’ όλη τη διάρκεια και εξέφραζε τα ερωτήματα του στους ομιλητές, οι οποίοι κάλυψαν αρκετές απορίες τους. Ήταν μια καλή αρχή για ένα θέμα το οποίο απασχολεί πολύ τους γονείς και τους επαγγελματίες υγείας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69