tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διαμαρτυρία στην Βέροια πραγματοποίησαν οι συνταξιούχοι της Εθνικής Τράπεζας

Κινητοποίηση πραγματοποίησαν την Πέμπτη το πρωί στην Βέροια οι συνταξιούχοι της Εθνικής Τράπεζας. Συγκεντρώθηκαν έξω από το κατάστημα της οδού Μητροπόλεως και ανάρτησαν πανό διαμαρτυρίας.

Με ψήφισμα που εξέδωσαν εκφράζουν την λύπη και την έντονη αγανάκτηση τους και διαμαρτύρονται διότι αποφασίστηκε αιφνίδια, από την Διοίκηση της Τράπεζας, η κατάργηση του Λογαριασμού Εγγυημένων Παροχών από τον οποίο συμπληρώνονταν οι ήδη μειωμένες συντάξεις τους.

"Η απόφαση αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την τακτική όλων των μέχρι σήμερα Διοικήσεων της Ε.Τ.Ε. που σεβάστηκαν το Λ.Ε.Π.Ε.Τ.Ε.(Λογαριασμός Εγγυημένων Παροχών Εθνικής Τράπεζας) και τις προς αυτόν υποχρεώσεις της.

Δηλώνουμε ότι δεν θα δεχθούμε οποιαδήποτε αλλοίωση του χαρακτήρα του Λ,.Ε.Π.Ε.Τ.Ε.καθώς και την παραβίαση των κατοχυρωμένων, εδώ και 70 χρόνια, περιουσιακών δικαιωμάτων των συνταξιούχων μελών του Συλλόγου μας κοιτών οικογενειών τους.

Καλούμε την Διοίκηση της Τράπεζας να τηρήσει τις υποχρεώσεις και τις δεσμεύσεις της απέναντι στο Λ.Ε.Π.Ε.Τ.Ε. και στους συνταξιούχους της Ε.Τ.Ε." αναφέρουν στο ψήφισμά τους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69