tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δήλωση Ταχματζίδη για την απαλλαγή ευθυνών των διοικήσεων της ΕΒΖ

Σχολιάζοντας την τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικής Ανάπτυξης για την απαλλαγή ευθυνών των διοικήσεων της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Βέροιας Δημήτρης Ταχματζίδης δήλωσε:

"Στην τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικής Ανάπτυξης στο σχέδιο νόμου του Υπ. Μεταναστευτικής Πολίτικης ψήφισαν, η ποινική δίωξη κατά των προσώπων που από τις 31/3/2016 διατέλεσαν ή διατελούν πρόεδροι, αντιπρόεδροι, διευθύνοντες σύμβουλοι και μέλη του δ/σ της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης αναστέλλεται για πράξεις μη καταβολής πάσης φύσεως οφειλών της εταιρείας προς το Δημόσιο, τα Ν.Π.Δ.Δ., ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού ,τους ασφαλιστικούς οργανισμούς.

Δεν επισπεύδονται πράξεις ή μέτρα καθώς και κάθε διαδικασία που κατατείνει στην είσπραξη των οφειλών της εταιρείας προς το δημόσιο, ΟΤΑ, ΝΠΔΔ, Ασφαλιστικούς οργανισμούς, με την επικύρωση της συμφωνίας εξυγίανσης της εταιρείας από το δικαστήριο ,εξαλείφεται το αξιόποινο και παύει η ποινική δίωξη, αίρονται πράξεις ή μέτρα που έχουν επισπεύσει εναντίον τους. Τώρα, αν έχεις όμως ένα μαγαζάκι σε ξεσκίζουν, αν χρωστάς στο δημόσιο ως πολίτης σε ξεσκίζουν. Αυτό δεν είναι αριστερά, αλλά και ως πολίτες ως ποτέ θα δεχόμεθα να απατόμεθα;".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69