tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κτηματολόγιο: Παράταση σε περιοχές της Ημαθίας

Το Ελληνικό Κτηματολόγιο ενημερώνει όσες και όσους είναι κάτοχοι ακίνητης ιδιοκτησίας, σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας (όπως φαίνονται παρακάτω) πως παρατείνεται η Ανάρτηση κτηματολογικών στοιχείων μέχρι την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020.

Η διαδικασία της Ανάρτησης  πραγματοποιείται, για πρώτη φορά, πλήρως ψηφιακά, χωρίς την υποχρέωση του πολίτη για αυτοπρόσωπη παρουσία στα γραφεία Κτηματογράφησης.

Οι ιδιοκτήτες, αφού επικαιροποιήσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, στην ιστοσελίδα www.ktimatologio.gr, μπορούν να ελέγξουν και να επιβεβαιώσουν ή να διορθώσουν την καταγραφή της ιδιοκτησίας τους, αποφεύγοντας έτσι δικαστικές επιλύσεις που κοστίζουν σε χρόνο, χρήμα και ταλαιπωρία.

Συγκεκριμένα θα πρέπει να δουν και να ελέγξουν: 

• Την  περιγραφή και τη νομική πληροφορία των ακινήτων τους (Κτηματολογικός Πίνακας) 

• Τα όρια των γεωτεμαχίων τους (Κτηματολογικό Διάγραμμα)

Εάν συμφωνούν με τα στοιχεία της Ανάρτησης, δεν χρειάζεται να προβούν σε άλλη ενέργεια.

Εάν δεν συμφωνούν με κάποια από τα στοιχεία, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση διόρθωσης (μέχρι την αντίστοιχη ημερομηνία λήξης), ηλεκτρονικά στο www.ktimatologio.gr ή στο γραφείο κτηματογράφησης, κατόπιν ραντεβού.

Σε περίπτωση που δεν έχουν δηλώσει στο Κτηματολόγιο την ακίνητη περιουσία τους, έχουν ακόμα περιθώριο να το κάνουν ψηφιακά στο www.ktimatologio.gr ή στο γραφείο κτηματογράφησης κατόπιν ραντεβού.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΠΡΟΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΙ ΟΤΑ:ΑΓΚΑΘΙΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΒΡΥΣΑΚΙΟΥ, ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ (ΗΜΑΘΙΑΣ), ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ, ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ, ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙΟΥ, ΚΛΕΙΔΙΟΥ, ΚΟΡΥΦΗΣ, ΚΥΨΕΛΗΣ (ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ), ΛΟΥΤΡΟΥ, ΜΕΛΙΚΗΣ, ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, ΝΗΣΙΟΥ, ΞΕΧΑΣΜΕΝΗΣ, ΠΑΛΑΙΟΥ ΣΚΥΛΛΙΤΣΙΟΥ, ΠΛΑΤΑΝΟΥ, ΠΛΑΤΕΟΣ, ΠΡΑΣΙΝΑΔΑΣ, ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 801 10 10 810, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.alexandria@geotopos>

ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΠΡΟΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΙ ΟΤΑ:ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΗΣ, ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑΝΩΝ, ΔΑΣΚΙΟΥ,  ΔΙΑΒΑΤΟΥ, ΚΑΣΤΑΝΕΑΣ, ΚΑΤΩ ΒΕΡΜΙΟΥ, ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ, ΚΟΥΜΑΡΙΑΣ, ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ, ΝΕΑΣ ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ, ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟΥ, ΡΑΧΗΣ, ΡΙΖΩΜΑΤΩΝ, ΣΥΚΕΑΣ, ΣΦΗΚΙΑΣ, ΤΡΙΛΟΦΟΥ ΚΑΙ ΦΥΤΕΙΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 802 10 10 810,
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΗΜΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΠΡΟΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΙ ΟΤΑ:ΑΡΚΟΧΩΡΙΟΥ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ, ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ (ΝΑΟΥΣΗΣ), ΚΟΠΑΝΟΥ, ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ, ΜΑΡΙΝΗΣ, ΜΟΝΟΣΠΙΤΩΝ, ΝΑΟΥΣΑΣ, ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ, ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΙΕΣΣΗΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 23320 52081, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69