tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δράση του «Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αλεξάνδρειας με Παράρτημα Ρομά» για την Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων

Το «Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αλεξάνδρειας με Παράρτημα Ρομά» αναλαμβάνει δράση για την Πανευρωπαϊκή Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων με τη διαδικτυακή προβολή ντοκιμαντέρ στις 17 Οκτωβρίου. Κάθε χρόνο στις 18 Οκτωβρίου η Ευρωπαϊκή Ένωση τιμά την Πανευρωπαϊκή Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων (EU Anti-Trafficking Day) για να αναδείξει την ανάγκη για πιο αποτελεσματικά μέτρα στην πρόληψη και καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων, της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εγκληματικής βιομηχανίας με κέρδη πάνω από 135 δισ. ευρώ το χρόνο.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αλεξάνδρειας πραγματοποίησε κατά το παρελθόν συνάντηση δικτύωσης με τη Διεθνή Οργάνωση Α21 που δραστηριοποιείται κατά της εμπορίας ανθρώπων και στηρίζει τον ξενώνα Α21 όπου φιλοξενούνται γυναίκες θύματα. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας η δράση γίνεται ανάλογη των συνθηκών προστασίας από τον Covid-19. Μαζί με τον Διεθνή Οργανισμό Α21 που δραστηριοποιείται για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων (humantrafficking), καλεί όλους να πάρουν μέρος στην Παγκόσμια Δράση για την Ελευθερία.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020, χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη θα συντονιστούν για να πάρουν μέρος στην παγκόσμια κινητοποίηση για την ελευθερία των ανθρώπων που ζουν υπό το καθεστώς της σύγχρονης δουλείας.

Φέτος, η 17η Οκτωβρίου θα είναι μία ημέρα ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης της τοπικής κοινότητας για το έγκλημα της εμπορίας ανθρώπων.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν ένα ντοκιμαντέρ για το trafficking, διάρκειας 1 ώρας, μέσα από το οποίο θα πληροφορηθούν για το έγκλημα, τις μορφές του, τους τρόπους αναγνώρισής του, καθώς και τους τρόπους καταπολέμησης, ενώ θα παρουσιαστεί συνοπτικά το έργο που κάνει η Α21 σε 12 διαφορετικές χώρες. Το ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο, ώστε να μπορούμε να το προβάλλουμε ο καθένας στο σπίτι του, παρέα με οικογένεια και φίλους.

 

Στο πλαίσιο αυτό το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αλεξάνδρειας καλεί κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη να εγγραφεί και να παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ.

Η δράση και η εγγραφή είναι δωρεάν! Βασική προϋπόθεση είναι η ύπαρξη σύνδεσης διαδικτύου και τηλεόρασης, υπολογιστή ή τάμπλετ, στο οποίο θα προβληθεί το παραπάνω οπτικό ακουστικό υλικό.

Για τη συμμετοχή στη δράση είναι απαραίτητη η εγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www2.a21.org/register.php?locale=de-eu

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κέντρο Κοινότητας και ακριβέστερη ενημέρωση, στείλτε το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να λύσουμε τυχόν απορίες ή καλέστε στο τηλέφωνο 2333053071 & 72 και ώρες 8:00 π.μ. – 4:00 μ.μ. (Επιλέγετε Εσωτερική Γραμμή το 3 για το Κέντρο Κοινότητας).

Οι πολίτες που δυσκολεύονται να κάνουν την εγγραφή μπορούν να προσέλθουν στην υπηρεσία.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69