tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διαδικτυακή συνάντηση με θέμα «Κυβερνοασφάλεια στην καθημερινότητά μας»

Στο πλαίσιο της εκστρατείας #μένουμε ασφαλείς ώστε να βοηθήσουμε όλοι στη μη περαιτέρω εξάπλωση του Coronavirus (COVID-19), η Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας και το VeriaTechLab θα παρουσιάσουν την Δευτέρα 19/10/2020 στις 19:00 – 20:00 μία ιδιαίτερα χρήσιμη διαδικτυακή συνάντηση για όλους, με τη χρήση των νέων τεχνολογιών και της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

O Οκτώβριος είναι ο μήνας κυβερνοασφάλειας και για αυτό θα μας ενημερώσει ο τέως Διοικητής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α., Ειδικός σε θέματα αντιμετώπισης Κυβερνο-Εγκλήματος, κ. Γιώργος Παπαπροδρόμου.

Τα τελευταία χρόνια, οι περισσότεροι πολίτες, όλο και περισσότερο εξαρτόμαστε είτε σε ατομικό είτε σε συλλογικό επίπεδο από τις νέες τεχνολογίες ή τις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών (ΤΠΕ). Πόσο ασφαλείς όμως είμαστε;

Θέματα της καθημερινής μας ρουτίνας είναι πλέον οι τραπεζικές μας συναλλαγές, η αγορά και πώληση προϊόντων μέσω διαδικτύου, η διαδικτυακή συμπεριφορά των παιδιών μας, η συμμετοχή μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και οι συναλλαγές μας ως πολίτες με την πύλη του δημοσίου.

Σε όλα αυτά τα θέματα δημιουργούνται πολλά και σημαντικά ερωτήματα τα οποία θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε στη συγκεκριμένη συνάντηση.

Για την διεξαγωγή θα χρησιμοποιηθεί η εφαρμογή ZOOM. Όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα λάβουν τη Δευτέρα το μεσημέρι πληροφορίες σύνδεσης στο email τους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69