tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη

Από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα κίνησης του Σεβασμιωτάτου. Σύμφωνα με αυτό, ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων:

Την Τρίτη 30 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».  

Την Τετάρτη 31 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Υπατίου Επισκόπου Γαγγρών στη σειρά των ομιλιών «Αγιολογία και ζωή», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».  

Την Πέμπτη 1 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει με θέμα: «Η προσφορά των Νεομαρτύρων εις το Έθνος» στη σειρά των ομιλιών «Μαρτύρων και Ηρώων αίματα», με την ευκαιρία του εορτασμού των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».  

Την Παρασκευή 2 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Γ΄ Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».  

Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως 4 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Θεία Λειτουργία θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».  

Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως 4 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Δ΄ Κατανυκτικό Εσπερινό και θα ομιλήσει στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Ο Εσπερινός θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».  

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69