tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ποιες εταιρείες SEO θα πρέπει να εμπιστεύεστε

Ποιες εταιρείες SEO θα πρέπει να εμπιστεύεστε

Το SEO είναι πλέον απαραίτητο για οποιοδήποτε site θέλει να ξεχωρίσει στις μέρες μας. Το internet πλέον έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας και οι διάφορες μηχανές αναζήτησης αποτελούν την κύρια πηγή κίνησης για ένα site αφού στην ουσία είναι αδύνατον για κάποιον να βρει κάτι στο διαδίκτυο χωρίς αυτές. Αν λοιπόν ένα site θέλει πραγματικά να έχει traffic και να αποκτήσει δημοτικότητα και πιστούς επισκέπτες, θα πρέπει να βγαίνει ψηλά στις μηχανές αναζήτησης και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν έχει υποστεί τη σχετική βελτιστοποίηση, αν δηλαδή του έχει γίνει SEO.

Το SEO είναι μια πολύ σύνθετη διαδικασία η οποία και μπορεί να πάρει αρκετό χρόνο για να σχεδιαστεί και να υλοποιηθεί και απαιτεί ειδικές γνώσεις κι εργαλεία. Με άλλα λόγια, είναι κάτι που δεν μπορεί να κάνει σωστά κάποιος που δεν είναι κατάλληλα εξειδικευμένος, γι’ αυτό και θα πρέπει να στραφεί σε κάποιον ειδικό. Στην Ελλάδα υπάρχουν πλέον αρκετές επιχειρήσεις που ασχολούνται με το SEO και σχεδόν όλες υποστηρίζουν άριστη γνώση του κλάδου και εγγυημένα αποτελέσματα. Εννοείται ότι δεν είναι όλες ίδιες και δεν είναι όλες άξιες εμπιστοσύνης. Ας δούμε ποιες μπορείτε πραγματικά να εμπιστευθείτε.

Επιχειρήσεις που κάνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ SEO

Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο μια επιχείρηση που ασχολείται με πράγματα που αφορούν το διαδίκτυο, όπως για παράδειγμα συντήρηση δικτύων ή web security και customer support, να προσφέρει και υπηρεσίες SEO και μάλιστα να λέει και ότι είναι από τις καλύτερες του κλάδου κλπ. Όπως είναι λογικό, μια επιχείρηση που δεν είναι ΑΠΟΛΥΤΑ εξειδικευμένη σε κάτι δεν μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες με την ίδια ποιότητα και αποτελεσματικότητα μιας  άλλης που έχει αυτή την απόλυτη εξειδίκευση. Για την πρώτη επιχείρηση το SEO είναι ένα «εξτραδάκι» για την δεύτερη είναι απλά η ζωή της. Πάντα λοιπόν να επιλέγετε απόλυτα εξειδικευμένες επιχειρήσεις SEO για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Επιχειρήσεις με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο σας

Ακόμη όμως και μια επιχείρηση που ασχολείται αποκλειστικά με το SEO μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα άξια εμπιστοσύνης για τη δική σας περίπτωση. Το SEO βασίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στη μελέτη της αγοράς στην οποία δραστηριοποιείται μια επιχείρηση για να μπορέσει να «νικήσει» τους ανταγωνιστές της. Αν λοιπόν μια επιχείρηση SEO δεν έχει μεγάλη εμπειρία στον κλάδο σας ή σε κάποιο παρόμοιο, είναι πολύ πιθανό να πρέπει να δαπανηθεί χρόνος για έρευνες αλλά και να γίνουν και κάποιες λάθος κινήσεις στρατηγικής. Καλό θα ήταν λοιπόν να εμπιστευθείτε μια επιχείρηση με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εμπειρία γενικότερα και με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο σας ειδικότερα.

Επιχειρήσεις που προσφέρουν μετρήσεις και στατιστικά

Ο καθένας και η κάθε επιχείρηση μπορεί να λέει ότι θέλει σχετικά με την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, το θέμα είναι να μπορεί και να θέλει να αποδείξει τα λεγόμενα του. Μια επιχείρηση SEO που σέβεται τον εαυτό της και είναι σίγουρη για τη δουλειά της, όχι μόνο κρατάει δείγματα, μετρήσεις και στατιστικά από τις προηγούμενες δουλειές της, αλλά τα μοιράζεται και με τους υποψήφιους πελάτες της για να καταλάβουν και ο ίδιοι την αξία της εν λόγω επιχείρησης και των υπηρεσιών της. Η απόκρυψη τέτοιων στοιχείων απόδοσης πρέπει πάντα να αντιμετωπίζεται ως τουλάχιστον ύποπτη. Καλό είναι λοιπόν να μην συνεργάζεστε με εταιρείες SEO που δεν δείχνουν απόλυτη διαφάνεια σε ό,τι αφορά τη δουλειά τους.

Επιχειρήσεις που κάνουν τα πάντα in-house

Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να γλυτώσεις χρήματα μια επιχείρηση SEO, είναι να αναθέτει πολλά μέρη της διαδικασίας πραγματοποίησης της στρατηγικής της σε εξωτερικούς συνεργάτες. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα και καθυστερήσεις στην υλοποίηση του project, αφού μιλάμε για άτομα που δεν ανήκουν στο δυναμικό της επιχείρησης. Οι επιχειρήσεις που κάνουν τα πάντα in-house είναι σαφώς πιο αξιόπιστες αφού φροντίζουν για την κατάρτιση των υπαλλήλων τους και μπορούν να εγγυηθούν αποτελέσματα εντός των deadlines του πελάτη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69