tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νάουσα: Πέθανε από κορωνοϊό 50χρονος ιερέας

Ένας 50χρονος ιερέας πέθανε σήμερα έχοντας προσβληθεί από τον κορονοϊό. Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Νάουσας όπου και κατέληξε, ενώ έγινε γνωστό ότι αντιμετώπιζε υποκείμενα νοσήματα.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Σέπκα, ο οποίος γεννήθηκε στον Κοπανό και ήταν εφημέριος  του Ιερού Ναού Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Παντελεήμονος της Δημοτικής Ενότητας Γαλλικού του Δήμου Κιλκίς. 

Η ανακοίνωση της Μητρόπολης Κιλκίς

Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου με θλίψη αναγγέλει την προς Κύριον εκδημία του μακαριστού πλέον Ιερέως π. Κωνσταντίνου Σέπκα, 50 ετών, Εφημερίου του Ιερού Ναού Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Παντελεήμονος της Δημοτικής Ενότητας Γαλλικού του Δήμου Κιλκίς.
 
Ο μακαριστός άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας Ν. Ημαθίας, όπου νοσηλευόταν, αφού είχε προσβληθεί από κορωνοιό, ενώ έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.
 
Ο μακαριστός π. Κωνσταντίνος γεννήθηκε στον Κοπανό Ημαθίας την 17η Νοεμβρίου 1970. Αποφοίτησε από το Εκκλησιαστικό Λύκειο Νεαπόλεως και χειροτονήθηκε Διάκονος την 9η Μαρτίου 2003 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγίου Αθανασίου και Πρεσβύτερος την 7η Σεπτεμβρίου 2003 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς, υπό του μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Αποστόλου Παπακωνσταντίνου, ενώ έλαβε από αυτόν τα οφφίκια του Οικονόμου και του Πρωτοπρεσβυτέρου.
 
Διετέλεσε Εφημέριος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Επταλόφου επί οκτώ έτη, ενώ από τον Δεκέμβριου του 2011 μετετέθη εις την Ενορία του Ιερού Ναού Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Παντελεήμονος.
 
Ήταν έγγαμος με ένα τέκνο. Διακρινόταν για την κοινωνικότητά του και την πολύ του αγάπη για τις ιερές ακολουθίες, ενώ άφησε αγαθή μνήμη ευλαβούς κληρικού και στις δύο Ενορίες που υπηρέτησε επί 27 χρόνια ιερατικής ζωής.
 
Η πνευματική του οικογένεια, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Εμμανουήλ και όλοι οι Ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, εκφράζουν την βαθιά τους οδύνη για την απώλεια του π. Κωνσταντίνου, προσεύχονται στον Άγιο Θεό για την ανάπαυση της ψυχής του και εγκαρδίως εύχονται στην οικογένειά του και στους ενορίτες του θερμά συλλυπητήρια.
 
Με εντολή του Μητροπολίτου αύριο, Κυριακή 22 Νοεμβρίου, θα τελεστεί τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69