tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τριπλή ιερατική σύναξη στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας τριπλή ιερατική σύναξη, από μία στις έδρες των τριών μεγάλων αρχιερατικών περιφερειών.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να τηρηθούν οι κανόνες ασφαλείας πραγματοποιήθηκαν συνάξεις στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας, στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμοφρώσεως του Σωτήρος Ναούσης.  

Στην αρχή των συνάξεων ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αθηναγόρας Μπίρδας μίλησε στους Ιερείς για θέματα υπηρεσιακής φύσεως.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων με την ευκαιρία του εορτασμού των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821 ανέπτυξε το θέμα «Η προσφορά της Εκκλησίας στην ανάσταση του ελληνικού Γένους», ενώ δεν παρέλειψε να συστήσει στους Ιερείς την πιστή τήρηση των μέτρων προφύλαξης για την προστασία της δημόσιας υγείας και των οδηγιών τόσο των αρμοδίων φορέων όσο και της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69