tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρακτορεία ΟΠΑΠ: Υπομονή μέχρι τις 12 Απριλίου

Με το βλέμμα στραμμένο στη μεθεπόμενη Δευτέρα είναι οι χιλιάδες ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι των πρακτορείων ΟΠΑΠ, τα οποία, σύμφωνα με τις έως σήμερα πληροφορίες, αναμένεται να ανοίξουν στις 12 Απριλίου.

«Η πληροφόρηση που έχουμε είναι ότι θα μπορέσουμε να ανοίξουμε εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά» λέει στο «ethnos.gr» ο πρόεδρος των πρακτόρων ΟΠΑΠ, Γιώργος Πουλημάς.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι ειδικά τα πρακτορεία της Αττικής παραμένουν εδώ και πέντε μήνες κλειστά, καθώς δεν άνοιξαν ούτε στα μικρά διαστήματα που είχε ανοίξει το λιανεμπόριο με περιοριστικά μέτρα και λειτούργησαν και κάποια πρακτορεία σε συγκεκριμένες Περιφέρειες.

«Και στην περιφέρεια που άνοιξαν για λίγο δε δημιουργήθηκαν προβλήματα. Ως εκ τούτου δεν καταλαβαίνουμε ποιο ειναι το σκεπτικό να μένουμε κλειστοί εφόσον ανοίγει η υπόλοιπη αγορά. Εχουμε βαλει λουκέτο πέντε μήνες φέτος και άλλους 2,5 πέρυσι και έχουμε χάσει την πιο προσοδοφόρα περίοδο για τη δουλειά μας που είναι το διάστημα μεταξύ Νοεμβρίου - Ιανουαρίου», σημειώνει.

Ο πρόεδρος των πρακτόρων δεν κρύβει ότι ο κλάδος που μετρά 4.000 πρακτορεία, στα οποία απασχολούνται περισσότεροι από 20.000 εργαζόμενοι βρίσκεται σε απόγνωση.

Σε αυτό έρχεται να προστεθεί και η ανασφάλεια για το μέλλον, καθώς τα ηλεκτρονικά πρακτορεία παιχνιδιών λειτουργούν όλο αυτό το διάστημα κανονικά: «Ο κόσμος που θελει να παίξει σε μεγάλο βαθμό βρίσκει μια διέξοδο να παίξει. Το ζήτημα είναι θα επιστρέψει όταν έχει συνηθίσει να το κάνει από τον καναπέ του»;

Πηγή: https://www.ethnos.gr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69