tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τα μέλη του Συλλόγου Νεολαίας Βέροιας καθάρισαν τον Προμηθέα

Εθελοντικό καθαρισμό στην περιοχή του Προμηθέα πραγματοποίησαν τα μέλη του Συλλόγου Νεολαίας Βέροιας. Στην προσπάθειά τους αυτή συγκέντρωσαν 30 σακούλες σκουπίδια. 

"Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας βοήθησαν σήμερα 10/04 στον καθαρισμό της περιοχής του Προμηθέα Βέροιας! Δυστυχώς μαζέψαμε γύρω στις 30 μαύρες σακούλες, ναι καλά ακούσατε, ήταν απίστευτο το πόσα σκουπίδια είχε η περιοχή. Η δράση μας μεγαλώνει, βοηθήστε μας κι εσείς διαδίδοντας τον σύλλογο ώστε να βοηθήσουμε κι άλλο την πόλη μας να γίνει πιο όμορφη και πιο καθαρή! Όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Συμεωνίδης.

katharismos promith

Εντυπωσιασμένος από την προσπάθεια των νέων και ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Μαυροκεφαλίδης. Σε μήνυμα που έστειλε αναφέρει:

"Νέες και νέοι του Συλλόγου Νεολαίας Βέροιας εμφανίστηκαν, από διάφορα στενά, στις οδούς Κίμωνος, Τραπεζούντος, Ηλέκτρας Αποστόλου (στα Β.Δ.του Προμηθέα) με γάντια και σακούλες στα χέρια, μαζεύοντας από δρόμους και κοινόχρηστους χώρους σκουπίδια! Χίλιοι έπαινοι για τη δράση τους που δεν είναι, από όσο γνωρίζω, η μοναδική...

Και άλλοι τόσοι έπαινοι για το λαμπρό παράδειγμά τους! Συγχαρητήρια, συγχαρητήρια, συγχαρητήρια!!!

Με εκτίμηση στους Νεολαίους του Συλλόγου Βέροιας".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69