tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαχητική η απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Νάουσας

Μαχητική απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποίησε το Εργατικό κέντρο Νάουσας. Κατά τη προσυγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στις 9κ30 στο Εργατικό κέντρο , πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφανιών από τα σωματεία στο μνημείο Βουτυρά Γιώργου( πρώτου πρόεδρου του ΕΚΝ) που δολοφονήθηκε από τους ανθρώπους της εργοδοσίας το 1946.

Οι συγκεντρωμένοι κατευθύνθηκαν με πορεία προς τη Κεντρική πλατεία όπου και πραγματοποιήθηκε η κεντρική συγκέντρωση. Χαιρετισμοί έγιναν εκ μέρους του Προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας « Μαρίνος Αντύπας» Τσιουλάκο Δημήτρη, εκ μέρους του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Δήμου Νάουσας από τον Ρηγόπουλο Κώστα μέλος του ΔΣ του Συλλόγου, εκ μέρους του Σωματείου εργαζομένων στη Νηματουργία Βαρβαρέσος από τον Πρόεδρο Κουτσουπιά Παναγιώτη, από το Συνδικάτο Γάλακτος- Τροφίμων- Ποτών χαιρέτισε ο πρόεδρος Διάκογλου Γιάννης, επίσης ο Πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Νάουσας Τούπος Γρηγόρης.

Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Κύρκας Αλέκος αναπληρωτής Γραμματέας του ΔΣ του ΕΚΝ.

Μετά τη λήξη της συγκέντρωσης ακολούθησε πορεία προς το Δημαρχείο Νάουσας και κατατέθηκε στο Δήμαρχο από αντιπροσωπεία του Σωματείου του Βαρβαρέσου κείμενο με τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69