tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τροχαίο ατύχημα στο Μακροχώρι

Τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές και τραυματισμό σημειώθηκε νωρίτερα στην οδό Αριστοτέλους, στο Μακροχώρι.

Το χρονικό του ατυχήματος:

Το πρωί του Σαββάτου, την ώρα που είχε ξεσπάσει μπόρα, το εικονιζόμενο μπλε επαγγελματικό όχημα κατευθυνόταν από το Μακροχώρι προς την Βέροια.

Από δρόμο κάθετο της Αριστοτέλους, στα δεξιά του μπλε επαγγελματικού οχήματος (εφεξής 2ο όχημα), βγήκε αυτοκίνητο στον κεντρικό δρόμο και το χτύπησε πίσω στην καρότσα.

Ο οδηγός του οχήματος εξετράπη της πορείας του λόγω της σύγκρουσης και της ολισθηρότητας του δρόμου από τη βροχή και με την σειρά του χτύπησε πλαγιομετωπικά διερχόμενο όχημα που οδηγούσε άνδρας, με αντίθετη κατεύθυνση, δηλαδή προς το Μακροχώρι.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο άνδρας του τρίτου οχήματος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας περίπου 50 ετών νοσηλεύεται, καθώς έχει σπάσει ώμο, αστράγαλο, κνήμη κι έκανε ράμματα στο κεφάλι.

Ο οδηγός και συνοδηγός του 2ου οχήματος είναι καλά στην υγεία τους, καθώς φορούσαν ζώνη ασφαλείας. Επίσης καλά στην υγεία της είναι και η γυναίκα οδηγός που προκάλεσε την καραμπόλα (εδώ να σημειώσουμε ότι δεν διέθετε δίπλωμα).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69