tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέα συλλαλητήρια σε Βέροια και Νάουσα για το εργασιακό νομοσχέδιο

Νέα συλλαλητήρια για το εργασιακό νομοσχέδιο θα πραγματοποιήσουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στην Βέροια και τη Νάουσα την Τετάρτη 16 Ιούνιου. Στην Βέροια θα πραγματοποιηθεί στις 12.30μμ στην Πλατεία Δημαρχείου και στη Νάουσα στις 12μ στην πλατεία Καρατάσου.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

"Οι μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις στο Νομό και σ’ όλη την Ελλάδα στις 10 Ιούνη ήταν η καλύτερη απάντηση στην κυβέρνηση της ΝΔ και στον Υπουργό Εργασίας και βάζουν τη βάση για κλιμάκωση.

Έδειξαν την αποφασιστικότητα της εργατικής τάξης να αντιπαλέψει αυτό το νομοσχέδιο έκτρωμα, κόντρα στην κυβερνητική ρητορεία που θέλει να κάνει το άσπρο μαύρο.

Όσα επιχειρήματα όμως και αν προωθούν η κυβέρνηση και η εργοδοσία για να καλλωπίσουν ένα βάρβαρο αντεργατικό νομοσχέδιο και να το παρουσιάσουν ως κάτι σύγχρονο δεν μπορούν να ξεγελάσουν τους εργαζόμενους.

• Δεν είναι «σύγχρονο και προοδευτικό» η νομιμοποίηση της απλήρωτης δουλειάς , η κατάργηση του 8ωρου και της Κυριακής αργίας , το δικαίωμα οι εργοδότες να μας απασχολούν περισσότερες ώρες χωρίς πρόσθετη αμοιβή.

• Δεν είναι «σύγχρονο και προοδευτικό» να απεμπολήσουμε κατακτήσεις που η εργατική τάξη τις κέρδισε με αίμα πριν 100 και πλέον χρόνια.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά, μαχητικά, μαζικά!

Δεν υποχωρούμε! Η κυβέρνηση να πάρει πίσω αυτό το τερατούργημα.

• Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας! Στις 16 Ιούνη να δυναμώσει το απεργιακό ποτάμι κόντρα στο κλίμα εφησυχασμού και ηττοπάθειας της ξεπουλημένης ηγεσίας της ΓΣΕΕ και των όμορων Εργατικών Κέντρων του Νομού ( Βέροιας- Αλεξάνδρειας) . Κόντρα στη λογική «θα λογαριαστούμε μετά» και «οι απεργίες δεν έχουν νόημα» που προωθούν πολιτικές δυνάμεις και κόμματα του κεφαλαίου".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69