tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκδρομή του Κενταύρου Νάουσας στο "Φαράγγι της Πορτίτσας" στο Σπήλαιο Γρεβενών

Μία ξεχωριστή εμπειρία έζησαν είκοσι άτομα που πήραν μέρος στην εκδρομή του Α.Σ. Κένταυρου στο «Φαράγγι της Πορτίτσας» στα Γρεβενά την Κυριακή 20 Ιουνίου. 

Η Πεζοπορία ξεκίνησε από το χωριό «Σπήλαιο» στην σκιά του Όρλιακα και μετά από τρεισήμισι χιλιόμετρα κατέληξε στο Γεφύρι της Πορτίτσας , εκεί όλοι οι συμμετέχοντες έχοντας από πριν ενημέρωση και ανάλογο εξοπλισμό μπήκαν στον ποταμό Βενέτικο φτάνοντας μετά από 300 μέτρα περίπου στο τέλος του υπέροχου φαραγγιού στην θέση «Καρούτες».

Τα καθαρά γεμάτα ψάρια νερά , το στόμιο και η διαδρομή μέσα στο φαράγγι αλλά και ο καλός καιρός έκαναν όλους να απολαύσουν μία πεζοπορία-περιπέτεια διαφορετική από άλλες. Μετά την πεζοπορία στο χωριό Σπήλαιο όλοι φάγανε σε ταβέρνα της περιοχής με τοπικά εδέσματα και στην επιστροφή επισκεφτήκαν και ένα ακόμα γεφύρι που ήταν στον δρόμο τους, το «Γεφύρι του Ζιάκα».

Συνοδός στο μονοπάτι και στο φαράγγι ο προπονητής του συλλόγου και συνοδός βουνού κ. Γεώργιος Καισαρίδης. Επόμενη δραστηριότητα για το σύλλογο η διάσχιση του Βερμίου με ποδήλατα βουνού την Κυριακή 27 Ιουνίου. Πληροφορίες τηλ. 6948516659. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69