tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ιερέας από την Βέροια έριξε βιτριόλι σε επτά Μητροπολίτες

Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά Μητροπολίτες, δύο δικηγόροι και ένας φύλακας της Μονής Πετράκη στο Κολωνάκι από εγκαλούμενο ιερέα της Μητρόπολης Βέροιας.

Εγκαύματα φέρουν οι Μητροπολίτες Γλυφάδας Αντώνιος, Κηφισίας Κύριλλος, Άρτης Καλλίνικος, Κασσάνδρας Νικόδημος, Ζακύνθου Διονύσιος Δ', Γουμενίσσης Δημήτριος και Δρυϊνουπόλεως Ανδρέας.

Όλοι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο ενώ τρεις που φέρουν πιο σοβαρά εγκαύματα διακομίστηκαν στο ΚΑΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Σοβαρά εγκαύματα φέρει ο Μητροπολίτης Κηφισίας, κ. Κύριλλος. Πιο σοβαρά τραυματισμένος είναι ο γραμματέας της Επιτροπής του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, Σεβαστιανός Σωμαράκης. Ο φρουρός νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Στο Λαϊκό μετέβη άμεσα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας για να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών.

Σήμερα είχε προγραμματιστεί συνοδικό δικαστήριο στο οποίο συμμετείχαν οι έξι Μητροπολίτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εγκαλούμενος προς καθαίρεση κληρικός για υπόθεση ναρκωτικών επιτέθηκε με βιτριόλι στους αρχιερείς.

Ο δράστης ακινητοποιήθηκε από φρουρό της μονής. Ειδοποίησε την αστυνομία η οποία έσπευσε άμεσα στο σημείο και τον συνέλαβε.

Ο ιερομόναχος Θ. Κ. με καταγωγή από τις Σέρρες αρχικά υπηρετούσε στην περιοχή Αγίας Βαρβάρας κοντά στην πόλη της Βέροιας. Ωστόσο υπήρξαν παράπονα από τους πιστούς για τη συμπεριφορά του και έτσι μετατέθηκε στο Καλοχώρι Ημαθίας όπου και υπηρετούσε μέχρι τη σύλληψη του για κατοχή 1,8 γραμμαρίου κοκκαϊνης το 2018.

Πηγή: https://www.skai.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69