tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέο κατασκηνωτικό πρόγραμμα για παιδιά ΑΜΕΑ έτους 2021 διοργανώνει ο Δήμος Αλεξάνδρειας

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας υλοποιεί κατασκηνωτικό πρόγραμμα διακοπών για παιδιά ΑΜΕΑ για το έτος 2021.

Το κατασκηνωτικό πρόγραμμα για τα παιδιά ΑΜΕΑ, θα υλοποιηθεί κατά τους μήνες Αύγουστο – Σεπτέμβριο 2021, για χρονικό διάστημα έως δεκαπέντε (15) ημερών.

Το ακριβές χρονικό διάστημα φιλοξενίας των παιδιών στην κατασκήνωση θα καθορισθεί σε συνεργασία με την κατασκήνωση.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν για όσους πληρούν τα κάτωθι προβλεπόμενα κριτήρια.

Κάθε ενδιαφερόμενος, δημότης ή και κάτοικος του Δήμου μας, θα πρέπει να καταθέσει αίτηση με τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α) Βεβαίωση από ΚΕΠΑ (ή ιατρική γνωμάτευση) του ποσοστού αναπηρίας του παιδιού (σε περίπτωση ληγμένης ιατρικής γνωμάτευσης ο γονέας θα υποβάλει Υπεύθυνη Δήλωση που θα αναφέρει την ημερομηνία που θα περάσει το τέκνο του από την αρμόδια επιτροπή)

β) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

γ) Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος φορολογικού έτους 2019 των γονέων, όπου το εισόδημα δεν θα ξεπερνά το ποσό των 20.000,00 ευρώ (συνολικό δηλωθέν εισόδημα, το οποίο θα φαίνεται στο εκκαθαριστικό σημείωμα έτους 2019 και στην στήλη Γ2 ΕΚΚ. ΕΙΔ. ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΑΛΛΗΛ. ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ του υπόχρεου και της συζύγου).

δ) Δήλωση εάν απαιτείται συνοδός.

ε) Αποδεικτικό κατοικίας (δηλ. φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή ΔΕΥΑΑΛ ή μισθωτήριο συμβόλαιο κατοικίας στο όνομα του κηδεμόνα του παιδιού).

στ) Βεβαίωση φοίτησης σε Ειδικό Σχολείο του Δήμου Αλεξάνδρειας (προαιρετικό έγγραφο – όπου απαιτηθεί από την επιτροπή)

Οι γονείς των παιδιών που δεν πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις, αλλά επιθυμούν να στείλουν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα ΑΜΕΑ του Δήμου Αλεξάνδρειας, θα μπορούν να συμμετέχουν καταβάλλοντας το συνολικό ποσό της φιλοξενίας που θα ισχύει και για το Δήμο, με την προϋπόθεση ότι υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας από την κατασκήνωση.

Επίσης σε περίπτωση που οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα είναι περισσότερες από τον προβλεπόμενο αριθμό παιδιών όπως αυτά αναφέρονται στον ενδεικτικό προϋπολογισμό, τότε θα ισχύουν τα παρακάτω:

1] Παιδιά που δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα τα δύο τελευταία χρόνια, ήτοι 2018 και 2019, (εξαιρείται το 2020 διότι δεν πραγματοποιήθηκε κατασκηνωτικό πρόγραμμα) θα προηγούνται έναντι αυτών που συμμετείχαν και

2] Αν το δηλωθέν ποσό, των ενδιαφερόμενων αιτούντων, το οποίο θα φαίνεται στο εκκαθαριστικό σημείωμα έτους 2019 και στην στήλη Γ2 ΕΚΚ. ΕΙΔ. ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΑΛΛΗΛ. ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ του υπόχρεου και της συζύγου, είναι ίδιο, τότε θα γίνεται κλήρωση από τα μέλη της επιτροπής, μεταξύ των εν λόγω αιτούντων – γονέων με την παρουσία τους.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών όπως αναφέρονται ανωτέρω, θα γίνεται στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας -Παιδείας και Πολιτισμού στην Αλεξάνδρεια, στην Δ/νση Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού από την 28η ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 έως και την 09η ΙΟΥΛΙΟΥ 2021.

(Αρμόδιοι υπάλληλοι για επικοινωνία οι κ.κ. Φωτιάδης Χαράλαμπος, Μπεσιροπούλου Γιαννούλα, και Δέβρη Σταυρούλα, τηλ. 23330 – 53071 & 53072).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69