tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χωρίς κλιματισμό ο ΕΦΚΑ σε Βέροια και Νάουσα (βίντεο)

Οι υψηλές θερμοκρασίες καλοκαίρι και το κρύο τον χειμώνα δημιουργούν δύσκολες συνθήκες εργασίας στους εργαζόμενους του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) Βέροιας και Νάουσας.

Σήμερα το μεσημέρι οι εργαζόμενοι έδωσαν συνέντευξη τύπου και ανέδειξαν το πρόβλημα. Στην συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν, ο πρόεδρος του συλλόγου Μιλτιάδης Φιλιππίδης και τα μέλη Βίκυ Παπαστάμκου, Ασπασία Φωτοπούλου και Γιώργος Πρόβατος.

Η μονάδα κλιματισμού του χώρου δεν λειτουργεί τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι και οι πολίτες να…βράζουν το καλοκαίρι και να παγώνουν το χειμώνα.

Η απάντηση του οργανισμού σε αιτήματα που έγιναν από τα τοπικά υποκαταστήματα ήταν ότι η οριστική λύση είναι πολυδάπανη, γι αυτό περιορίστηκε σε συντηρήσεις που έλυναν προσωρινά το πρόβλημα.

Σε ερώτηση που έγινε για το αν οι εργαζόμενοι σηκώνουν τα τηλέφωνα στην υπηρεσία, η απάντηση ήταν ότι υπάρχουν πολλές κλήσεις στην υπηρεσία, λίγο προσωπικό και πολλές φορές όταν οι υπάλληλοι εξυπηρετούν ασφαλισμένο τηλεφωνικά κάποιος άλλος που καλεί δεν παίρνει απάντηση.

Δείτε στο βίντεο τι ειπώθηκε από τον σύλλογο των εργαζομένων

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69