tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η καλοκαιρινή γιορτή του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ ΜΑμΑ

Την Παρασκευή 23/7/2021 στην αυλή του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Μ.Α.μ.Α (Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό) πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του! Η αυλή φιλοξένησε πισίνες, νερόφουσκες, νεροπίστολα, ψαράκια, απόχες, πολύ πολύ νερό και φυσικά πολλή χαρά και αστείρευτη διάθεση από μικρούς και μεγάλους.

"Τα παιδιά ζήτησαν μπουγέλο πάρτυ και δεν μπορούσαμε να τους το αρνηθούμε, καθώς και ο καιρός ήταν σύμμαχός μας! Η αυλή γέμισε χρώματα, χαρούμενες φωνές και σπαρταριστά γέλια! Μικροί και μεγάλοι, εκπαιδευτές και παιδιά γίνανε μια μεγάλη χαρούμενη παρέα και επιδόθηκαν σε νεροπόλεμο, σε ψάρεμα και οι πιο θαρραλέοι σε βουτιές στην πισίνα!

Στο τέλος, μετά από πολύ παιχνίδι τα παιδιά περίμενε ένας μπουφές με λαχταριστά σουβλάκια, σουφλέ, παγωτά, γρανίτες και δροσίστηκαν με χυμούς και αναψυκτικά.

Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ του συλλόγου Μ.Α.μ.Α κλείνει δύο χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και συνεχίζουμε δυναμικά και με όραμα για τα παιδιά μας και τις οικογένειές τους.

Οι ωφελούμενοι και το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Μ.Α.μ.Α. εύχονται σε όλους σας ΚΑΛΌ ΚΑΙ ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ" αναφέρει η ανακοίνωση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69