tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βεργίνα: Παροχή βοήθειας στους κατοίκους της Κοκκινομηλιάς Βόρειας Εύβοιας

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Βεργίνας «Αιγές», η Τοπική Κοινότητα Βεργίνας και ο Τουριστικός-Εξωραϊστικός-Πολιτιστικός Σύλλογος Μετοχίου «Μέγας Αλέξανδρος», συμμετέχοντας στην προσπάθεια έμπρακτης συμπαράστασης και παροχής βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στη Βόρεια Εύβοια, θα συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης για την Τ.Κ. Κοκκινομηλιάς από την Δευτέρα 23/8/2021 μέχρι και την Παρασκευή 4/9/2021 και απευθύνουν κάλεσμα σε όσους μπορούν να βοηθήσουν.

Έπειτα από επικοινωνία με την πρόεδρο της Τ.Κ. Κοκκινομηλιάς κ. Κυριακή Καραβά, υπήρξε η ενημέρωση ότι οι 30 οικογένειες του χωριού χρειάζονται είδη τροφίμων. Ενδεικτικά:

• Συσκευασμένα τρόφιμα – ξηρά τροφή (ζυμαρικά, όσπρια, κονσέρβες, φρυγανιές, μπισκότα, κρουασάν, γάλα εβαπορέ μακράς διάρκειας, χαλβάς, συσκευασμένα ψωμάκια, καφές, ζάχαρη, δημητριακά, βρεφικές/παιδικές κρέμες κλπ)

• Εμφιαλωμένα νερά, χυμοί

• Λάδια φαγητού

Όποιος θέλει να προσφέρει κάποιο από τα παραπάνω είδη, μπορεί να αφήσει την προσφορά του στα ειδικά καλάθια που έχουν τοποθετηθεί στα μάρκετ των χωριών Βεργίνας - Παλατιτσίων (στη Βεργίνα: «SMILE» Βουλγαροπούλου, «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ» Μητρόπουλος, «ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ» Κύρου και στα Παλατίτσια: ΜΑΡΚΕΤ Σωτήρης Τσιούπρος) και στο κτήριο του Συλλόγου Μετοχίου στην πλατεία του χωριού.

Το σύνολο των προϊόντων που θα συγκεντρωθεί, θα αποσταλεί στους συνανθρώπους μας στην Κοκκινομηλιά που τα έχουν ανάγκη. Γιατί στις δυσκολίες οφείλουμε να θυμόμαστε ότι η αλληλεγγύη αποτελεί σημαντικό μέρος του Πολιτισμού μας.

Για πληροφορίες:

• πρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου «Αιγές» Ιωακείμ Στάθης τηλ. 6974656021

• πρόεδρος Τ.Κ. Βεργίνας Αντώνιος Ζησιόπουλος τηλ. 6977074773

• πρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος» Αναστασία Καραγιαννίδου τηλ. 6946903110

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69