tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εγγραφή νέων μελών και ενημέρωση των δράσεων του έκανε ο Σύλλογος Νεολαίας Βέροιας

Στο κέντρο της αγοράς της Βέροιας βρέθηκαν το πρωινό της Δευτέρας μέλη του Συλλόγου Νεολαίας Βέροιας.

Η νεολαία του συλλόγου ενημέρωνε τους περαστικούς για τις δράσεις και τους σκοπούς του συλλόγου, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε κι εγγραφές νέων μελών.

syl neolaias ver agora 1

ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ:

  • Η δραστηριοποίηση των νέων και η συμμετοχή τους ως πολίτες στα κοινά του Δήμου της Βέροιας και στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.

  • Η πραγματοποίηση επιμορφωτικών εκδηλώσεων με την άμεση συνεργασία των τοπικών σχολικών μονάδων όλων των σχολικών βαθμίδων.

  • Η εθελοντική παροχή βοήθειας με σκοπό την επίλυση κοινωνικών προβλημάπον που αντιμετωπίζουν οι πολίτες του Δήμου Βέροιας.

  • Η πραγματοποίηση εθελοντικών δραστηριοτήτων περιβαλλοντικού χαρακτήρα και η «καλλιέργεια» στους νέους συμπολίτες μας της περιβαλλοντικής συνείδησης.

  • Η πραγματοποίηση φιλανθρωπικών δράσεων και εκδηλώσεων ψυχαγωγικού χαρακτήρα καθώς και πολιτιστικών εκδηλώσεων και αθλητικών δραστηριοτήτων.

  • Η κατάθεση, συζήτηση και προσπάθεια υλοποίησης νέων ιδεών για έναν καλύτερο Δήμο και πιο ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης.

  • Η ανάδειξη της ιστορικότητας της πόλης της Βέροιας και των γύρω περιοχών του Νομού Ημαθίας στο πέρασμα των χρόνων καθώς και η αξία της γεωγραφικής τους θέσης, ώστε να αποτελέσει πόλο έλξης τουριστών καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69