tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

O πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ στη ΜΟΘΕ Βέροιας, στο Κέντρο Πρόληψης «Πρόσβαση» και στο ΣΟΦΨΥ

Η ΜΟΘΕ Βέροιας αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί   ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, σε δομές της Β. Ελλάδας. Η συνάντηση με τον Υπεύθυνο της ΜΟΘΕ κ. Γ. Σιδηρόπουλο και τα  στελέχη της Μονάδας, έγινε εν μέσω ενός πολύ καλού κλίματος. 

Ο κ. Θεοχάρης διαπίστωσε την άριστη λειτουργία της Μονάδας. Συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της παροχής υπηρεσιών της Μονάδας, της καθημερινότητάς της, καθώς και  των αναγκών των εξυπηρετούμενων που καλείται η θεραπευτική ομάδα να διαχειριστεί και όπως έχουν διαμορφωθεί εν μέσω υγειονομικής κρίσης. Στη ΜΟΘΕ Βέροιας υποστηρίζονται θεραπευτικά περισσότερα από 180 άτομα για την αντιμετώπιση εξαρτητικών συμπεριφορών.Με αίσθημα ευθύνης και σε αυτή τη Μονάδα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας για τον COVID και παρέχεται απρόσκοπτα θεραπεία και ψυχοκοινωνική υποστήριξη.

Επίσης ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κ. Θεοχάρης βρέθηκε στο Κέντρο Πρόληψης «Πρόσβαση» Ν. Ημαθίας. Εκεί ενημερώθηκε από τα στελέχη για τις δράσεις που έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα, για τον προγραμματισμό των παρεμβάσεων που πρόκειται να υλοποιηθούν προσεχώς, αλλά και για τα αιτήματα που προέρχονται από διάφορες πληθυσμιακές ομάδες τις κοινότητας.

Ο κ. Θεοχάρης επισκέφτηκε τέλος το Κέντρο Υποστήριξης του Συλλόγου Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία (ΣΟΦΨΥ), όπου συνάντησε τον Πρόεδρο του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας κ. Σαλιάγκα και συζήτησαν την δραστηριότητα του Συλλόγου. Ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ συνεχάρη τον κ. Σαλιάγκα για την δράση του ΣΟΦΨΥ και του Κέντρου, τονίζοντας τόσο ο ΟΚΑΝΑ, όσο και το Κέντρο Πρόληψης θα βρίσκονται αρωγοί στην προσπάθεια ενίσχυσης υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Είναι πολύ σημαντικό να υποστηρίζονται τα άτομα με ψυχικές παθήσεις και να υπάρχουν σχετικές δομές παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69