tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Σύλλογος Νεολαίας Βέροιας ξεκίνησε εγγραφές μελών

Ο Σύλλογος Νεολαίας Βέροιας ξεκίνησε και επίσημα τις εγγραφές του αφού έγινε και η επίσημη έναρξή του νομικά. Οι εγγραφές θα γίνονται δια ζώσης δύο φορές το χρόνο, Σεπτέμβριο και Μάρτιο. Επειδή ο σύλλογος ακόμα δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να έχει δικό του χώρο, θα ανακοινώνονται από τα Social media ώρες και σημεία στην πόλη όπου θα γίνονται εγγραφές νέων μελών. Το κόστος συνδρομής μελών ετησίως θα είναι 10 ευρώ.

"Με την ετήσια συνδρομή θα λαμβάνετε και μια ηλεκτρονική κάρτα μέλους του συλλόγου με ξεχωριστό QR Code ο καθένας. Ο στόχος μας είναι να χρησιμοποιήσουμε τις ηλεκτρονικές κάρτες όχι μόνο για την συνδρομή, αλλά να επικοινωνήσουμε και με τα τοπικά καταστήματα της πόλης μας ώστε τα μέλη του συλλόγου να δικαιούνται κάποιες προσφορές, έτσι ώστε να δώσουμε κίνητρο στα μέλη μας να στηρίξουν την τοπική αγορά και σαφώς ταυτόχρονα να δώσουμε κίνητρο στους πολίτες να γίνουν μέλη στο Σύλλογο μας με αυτές τις προσφορές.

Επίσης τα μέλη που εγγράφονται θα μπαίνουν στην Ιδιωτική ομάδα του Συλλόγου μας στο Facebook όπου θα μπορούν όλοι να συμμετέχουν στις αποφάσεις και να συνδράμουν περισσότερο στο Σύλλογο. Τέλος όσοι γίνονται μέλη θα μπορούν να αναλάβουν, εφόσον φυσικά το επιθυμούν, υπεύθυνα πόστα όπως για παράδειγμα συμμετοχή σε διάφορες ομάδες που θα φτιάξουμε (Φωτογραφίας, Βίντεο, Social Media, Ιστοσελίδας, Άρθρων, Εφημερίδας κ.α.) στις οποίες θα χρειαστούμε άτομα για επίβλεψη και επίτευξη στόχων.
Θέλουμε την στήριξη και την βοήθεια σας! Θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη! Με την οικονομική σας βοήθεια θα μπορέσουμε να κάνουμε μεγαλύτερες δράσεις και να καλύπτουμε τα απαιτούμενα έξοδα του Συλλόγου.
Έτσι λοιπόν, κάνουμε κάλεσμα εγγραφών στους πολίτες και ταυτόχρονα καλούμε όσα καταστήματα της πόλης μας ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν μαζί μας για συνεργασία και δημιουργία προσφορών.

Το επόμενο σημείο εγγραφών θα είναι την Κυριακή 12/09 στις 19:00 - 21:00 το απόγευμα στην πλατεία ελιάς. Σας περιμένουμε όλους εκεί" αναφέρει η ανακοίνωση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69