tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκλογές Δικηγορικού Συλλόγου: Οι υποψήφιοι της Φωτεινής Κύρτσιου

Με αφορμή τις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021, η υποψήφια για την προεδρεία του συλλόγου, Φωτεινή Κύρτσιου, αναφέρει τα εξής:

«Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας και κατ’ επέκταση ο Σύλλογός μας, δεν πρέπει να αφήνουν κανέναν από εμάς ασυγκίνητο και αδιάφορο. Πρώτα απ’ όλα είναι εξαιρετική τιμή για εμένα να αποτελώ τη διάδοχο υποψηφιότητα του εξαιρετικού καθ’ όλα συναδέλφου και Αντιπροέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, κ. Κώστα Μηνόπουλου από την Αλεξάνδρεια.

Με τους συναδέλφους που λόγω κοινών σκέψεων, αγωνιών και στόχων αποτελέσαμε ομάδα, δεν υπήρξαμε και νωρίτερα φίλοι ή κάποιου είδους παρέα, αλλά μας ένωσαν σε αυτή την προσπάθεια οι κοινές πεποιθήσεις και η αγωνία να πάμε το Σύλλογό μας ένα ακόμη βήμα μπροστά.
Τόσο οι Συνάδελφοί μας, όσο και ο κοινωνικός μας περίγυρος, γνωρίζει καλά τον κάθε έναν από εμάς. Γνωρίζουν τα ανιδιοτελή μας κίνητρα στον αγώνα αυτό, την έλλειψη προσωπικών στοχεύσεων και φιλοδοξιών και την παντελή έλλειψη οποιασδήποτε εξωγενούς στήριξης. Άλλωστε, το αντίθετο θα πρέπει και να το αποδεικνύει όποιος τυχόν το επικαλείται.

Στην προσπάθειά αυτή είναι ευτύχημα να έχω δίπλα μου, στη «Δικηγορική Αλληλεγγύη», τόσο άξιους και καλούς συναδέλφους, οι οποίοι είναι για εμένα και φίλοι πια. Η ομάδα μας λοιπόν αποτελείται αλφαβητικά από τους Πρόδρομο Αβραμίδη, Στέργιο Καπράρα, Αναστάσιο (Τάσο) Κουτσάμπαση, Θωμαή Λαζοπούλου, Μιχαήλ Λιάγγο, Λαμπρινή (Λίνα) Μέλλιου, Γιώργο Ματσαρίδη και Ελισάβετ (Έλσα) Σαββίδου.

Ο αγώνας μας δίνεται για το Σύλλογό μας, για τους Συναδέλφους μας, για όλους εμάς. Η επόμενη ημέρα των εκλογών θα μας βρει όλους και πάλι δίπλα δίπλα στα ίδια έδρανα και γι' αυτό ευχόμαστε να έχουν πρόθεση γόνιμης συνεργασίας και ωφέλιμης για το σύνολο των μελών του Συλλόγου, όσοι επιλεγούν για τη στελέχωση του νέου ΔΣ.»



 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69