tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Εκδήλωση για τα 60 χρόνια δράσης της Διεθνούς Αμνηστίας

Με αφορμή την 10 Δεκεμβρίου 2021, Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, η Τοπική Ομάδα Βέροιας θα γιορτάσει τα 60 χρόνια δράσης της Διεθνούς Αμνηστίας, τα 60 χρόνια αγώνων για έναν κόσμο ελευθερίας, ισότητας, αξιοπρέπειας καθώς και την ίδρυση της τοπικής μας ομάδας που κλείνει τον πρώτο της χρόνο!

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: "Για να τιμήσουμε αυτή τη συνολική μας δράση, η οποία ακολουθεί αντίστοιχες δράσεις της Διεθνούς Αμνηστίας σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, σας προσκαλούμε σε μια ξεχωριστή βραδιά με μουσική, ομιλίες και συζήτηση πάνω στις τρέχουσες εκστρατείες και εκκλήσεις από μέλη της ομάδας μας.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι ακόμη πιο αναγκαίο όλες και όλοι μαζί να κρατήσουμε αναμμένη τη φλόγα και να θυμηθούμε το κοινό μας όραμα για έναν κόσμο όπου κάθε άνθρωπος θα απολαμβάνει όλα τα δικαιώματά του.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη του έργου της Διεθνούς Αμνηστίας, αλλά και η εύρεση όλων αυτών που μας ενώνουν ως κοινωνία των πολιτών στον αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ιδιαίτερα σήμερα, που οι παραβιάσεις συνεχίζουν να καταγράφονται σε παγκόσμια κλίμακα, η προάσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων γίνεται υπόθεση όλων μας: Ελάτε να αναλάβουμε όλοι μαζί ενεργό δράση και να ενισχύσουμε αυτό το παγκόσμιο κίνημα ανθρώπων που υπερασπιζόμαστε τα ανθρώπινα δικαιώματα!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Βέροια, στο καφέ "εκτός χάρτη" επί της οδού Βενιζέλου αριθμ. 43, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στις 7 και 30 μ.μ.".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69