tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεχίζεται με ένταση ο αποχιονισμός στα ορεινά του δήμου Βέροιας - Παραμένουν τα προβλήματα στο Σέλι

Συνεχίζονται και σήμερα με ένταση οι προσπάθειες του δήμου Βέροιας και της Περιφέρειας για τον αποχιονισμό των ορεινών διαμερισμάτων. Τα περισσότερα προβλήματα τα συναντά κανείς στο Σέλι. Εκεί η ποσότητα χιονιού είναι πολύ μεγάλη (ξεπερνά το ένα μέτρο) και τα συνεργεία που εργάζονται εκτός από το άνοιγμα δρόμων, φορτώνουν και χιόνι και το μεταφέρουν εκτός οικισμού για να ανοίξει πλατεία και δρόμοι.

Το χωριό παραμένει χωρίς ρεύμα και έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στην θέρμανση και στην επικοινωνία.

Η τροχαία άνοιξε τον δρόμο προς το Σέλι ωστόσο μέσα στο χωριό από την ποσότητα του χιονιού έχουν μικρύνει πολύ οι λωρίδες κυκλοφορίας (αν ανέβουν πολλοί καλά είναι να αφήσουν τα αυτοκίνητα στο πάρκιγκ στην είσοδο του χωριού για να αποφύγουν την ταλαιπωρία).

Παρεμβάσεις γίνονται επίσης στην Καστανιά και στο Ξηρολίβαδο. Κι εκεί το χιόνι που έπεσε είναι πολύ και τα συνεργεία εργάζονται για να υπάρξουν ανοιχτοί οι δρόμοι.

Λιγότερο είναι το χιόνι που έχει πέσει σε οικισμούς της ενότητας Μακεδονίδος (Πολυδένδρι, Σφηκιά, Χαράδρα, Ελαφίνα) και της ενότητας Δοβρά (Κωστοχώρι, Φυτεία) αλλά κι εκεί υπήρξαν παρεμβάσεις.

Όσον αφορά την βροχόπτωση, το νερό που κατέβηκε τις προηγούμενες ώρες δημιούργησε προβλήματα στην Ιρλανδική διάβαση στην Venus και λιγότερα στην γέφυρα στο Λιανοβρόχι. Στην Ιρλανδική διάβαση απομακρύνεται ο μεγάλος όγκος φερτών υλικών που μαζεύτηκαν ενώ αλλάζουν θέση και κολόνες ηλεκτρικού ρεύματος που σχεδόν έμειναν στον αέρα μετά την διάβρωση του εδάφους από το νερό που πέρασε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69