tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεχίζει τον αποχιονισμό ορεινών δημοτικών διαμερισμάτων ο δήμος Βέροιας

Η πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή μας προκάλεσε ισχυρές χιονοπτώσεις με μεγάλη ένταση στον ορεινό όγκο του Βερμίου και ηπιότερες στα Πιέρια Όρη προκαλώντας προβλήματα με αποκλεισμούς κατοίκων, διακοπές ηλεκτροδότησης, διακοπές στις τηλεπικοινωνίες και προβλήματα στην παροχή ύδρευσης.

Για την αντιμετώπιση των δύσκολων καταστάσεων που δημιουργήθηκαν κινητοποιήθηκε άμεσα  ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας.

Apoxionismos2

Συγκεκριμένα:

  • Από την πρώτη στιγμή το σύνολο των μηχανημάτων διατέθηκε για εργασίες αποχιονισμού, απεγκλωβίζοντας τους κατοίκους των οικισμών και διανοίγοντας τις οδούς προκειμένου να διευκολυνθεί η μετακίνηση όλων.
  • Μέχρι και σήμερα συνεχίζονται οι εργασίες αποχιονισμού στον οικισμό Σελίου, με τη βοήθεια δύο φορτωτών, ενός σκαπτικού μηχανήματος, δύο φορτηγών, ενός οχήματος διανομής αλατιού και ενός εκχιονιστικού μηχανήματος.
  • Στον οικισμό Ξηρολιβάδου, ο αποχιονισμός συνεχίζεται με τη χρήση δύο σκαπτικών μηχανημάτων και ενός εκχιονιστικού οχήματος.
  • Στον οικισμό Καστανιάς και στον δρόμο προς την Μονή «Παναγίας Σουμελά» οι εργασίες εκτελούνται με τη βοήθεια ενός σκαπτικού και δύο εκχιονιστικών μηχανημάτων.
  • Ο αποχιονισμός ολοκληρώθηκε στους οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Μακεδονίδος με τη συνδρομή ενός σκαπτικού και δύο εκχιονιστικών μηχανημάτων.
  • Οι εργασίες αποχιονισμού θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες στους οικισμούς Κάτω Βερμίου (Σέλι), Ξηρολιβάδου και Καστανιάς, προκειμένου σταδιακά να εξασφαλιστεί η δυνατότητα πρόσβασης των κατοίκων προς τις οικίες τους αλλά και να διευκολυνθεί η κίνηση και στάθμευση οχημάτων για όσους επισκεφθούν τις παραπάνω περιοχές.

Kopi kladion Seli

"Όλα τα προηγούμενα, που αποτελούν αρμοδιότητες του Δήμου, απαιτούν συνεχή δουλειά ημερών και όχι μερικών ωρών. 

Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του Δήμου που συνεχίζει, με όλες του τις δυνάμεις και κάτω από αντίξοες συνθήκες, τις εργασίες αποχιονισμού, καθώς και το προσωπικό των υπολοίπων φορέων  που συνέβαλαν στην αποκατάσταση των ζημιών οι οποίες προκλήθηκαν από την κακοκαιρία" αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου Βέροιας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69