tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σιώπησε η φωνή του κάμπου της Νάουσας

Τίτλους τέλους έριξε η φωνή του κάμπου της Νάουσας, η εφημερίδα «Παρατηρητής». Η ιδιοκτησία του μέσου ενημέρωσης έκρινε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και αποφάσισε να κατεβάσει τα … ρολά της εφημερίδας που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο μέσο ενημέρωσης στις δημοτικές ενότητες Ανθεμίων και Ειρηνούπολης.

Ο Γρηγόρης Κυριακίδης και η εφημερίδα του, ο «Παρατηρητής» ξεκίνησαν το ταξίδι τους στον κόσμο της ενημέρωσης μετά τις συνενώσεις των κοινοτήτων με το σχέδιο «Καποδίστριας». Ασχολήθηκε με τις ανησυχίες και τα προβλήματα των τότε δήμων Ανθεμίων και Ειρηνούπολης και αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή από αναγνωστικό και τοπικούς φορείς και διακρίθηκε για την εγκυρότητα και την εντιμότητα. Δεν ήταν λίγες οι φορές που δημοσιεύματα της εφημερίδας προκαλούσαν συζητήσεις στα δημοτικά συμβούλια.

Με τη νέα συνένωση δήμων, το 2010, η εφημερίδα «Παρατηρητής» επεκτάθηκε και στην δημοτική ενότητα της Νάουσας αλλά δεν έχασε ποτέ την ταυτότητα της. Παρέμεινε η φωνή του κάμπου, το μέσα που αναδείκνυε τα προβλήματα των ενοτήτων Ανθεμίων και Ειρηνούπολης στην κεντρική διοίκηση του ενιαίου δήμου Νάουσας.

Δυστυχώς, μετά από δέκα χρόνια μνημονιακής κρίσης και δυο χρόνια υγειονομικής κρίσης, ο συνάδελφος αλλά πάνω από όλα φίλος, Γρηγόρης Κυριακίδης πήρε την απόφαση να κλείσει τον κύκλο του ταξιδιού στον κόσμο της ενημέρωσης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69