tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ανθρωπιστική βοήθεια 15 τόνων έστειλαν ο Δήμος Βέροιας και η Μητρόπολη στην Ουκρανία

Μεγάλη και συγκινητική ήταν η προσφορά εκατοντάδων δημοτών, σωματείων και συλλόγων, φορέων, σχολείων, ιδιοκτητών καταστημάτων και επιχειρήσεων της Βέροιας που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας.

Σήμερα Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής-Εθελοντισμού και Υγείας, κα Γεωργία Μπατσαρά και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας-Ανακύκλωσης-Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλης Παπαδόπουλος, επέβλεψαν τη διαδικασία αποστολής συνολικά 15 τόνων ανθρωπιστικής βοήθειας από το ΚΑΠΗ Δήμου Βέροιας προς τους εκπροσώπους του Ουκρανικού Προξενείου, στο περίπτερο 10 της ΔΕΘ.

Πρόκειται κατά κύριο λόγο για είδη πρώτης ανάγκης, ιατροφαρμακευτικό υλικό, τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής υγιεινής και ιματισμό που συγκεντρώθηκαν από τις 10 έως τις 17 Μαρτίου ύστερα από πρωτοβουλία του Δήμου Βέροιας, της Ιεράς Μητρόπολης Βέροιας και του Κ.Α.Π.Α Δήμου Βέροιας. Για την αποστολή στο Γενικό Προξενείο της Ουκρανίας στην Θεσσαλονίκη, συνέδραμε τα μέγιστα το Σώμα Εθελοντών «Δρόμωνες».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69