tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ημαθιώτικες διακρίσεις σε έκθεση μορφολογίας σκύλων

Η Discover Dogs, η μεγαλύτερη γιορτή για όλους τους κηδεμόνες και τους φίλους του σκύλου πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, στην ΔΕΘ. Στην μεγάλη αυτή γιορτή, συμμετείχαν και διακρίθηκαν και εκτροφείς από την Ημαθία.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία των baby puppy τρεις Ημαθιώτες εκτροφείς πήραν πήραν τις τρεις πρώτες θέσεις. Συγκεκριμένα:

Θέση πρώτη, εκτροφείς Χρήστος Μίλκας και Αντιγόνη Καραγιαννίδου. Εκτροφείο ράτσας jack russel με όνομα Terraureum's και τον σκυλο insomnia.

Θέση δεύτερη, εκτροφεας Νικόλαος Τολιόπουλος. Εκτροφείο ράτσας Κεντρικής Ασίας με όνομα Guards of Vermio και τον σκύλο ALPHA.

Θέση τρίτη, εκτροφέας Σταύρος Γουδίνος (Νάουσα).. Εκτροφέας ράτσας American akita με όνομα cani da lavoro και τον σκυλο ragnar

Η πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα Discover Dogs 2022 αποτελεί μοναδικό στο είδος του, καινοτόμο γεγονός που έχει ως βασικό της σκοπό την ενημέρωση, την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα ευζωίας του σκύλου, κοινωνικής ευθύνης, δικαιωμάτων και υποχρεώσεων των κηδεμόνων μέσα από συμμετοχικούς ερευνητικούς τρόπους μάθησης με διαθεματική και διεπιστημονική διάσταση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69