tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συλλυπητήριο μήνυμα του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας

Συλλυπητήρια  επιστολή για την ξαφνική εκδημία του Μητροπολίτη Δράμας Παύλου εξέδωσε η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας. Η επιστολή  αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας  εκφράζει την  βαθύτατή του θλίψη για την  αιφνίδια  εκδημία του Μητροπολίτη  Δράμας, Παύλου. 

 Ο Μακαριστός Μητροπολίτης υπήρξε ένας φωτισμένος άνθρωπος με σπουδαίο έργο και σημαντική προσφορά, τόσο στην γενέτειρά του, στην οποία υπηρέτησε ως εφημέριος του Ιερού Ναού Οσίου Αντωνίου, πολιούχου της Βέροιας, και στην συνέχεια ως ηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Σουμελάς και αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ομώνυμου ιδρύματος,  όσο και ως Μητροπολίτης Δράμας .

Συνδέθηκε με τον λαό της περιοχής μας, με δεσμούς αμοιβαίας αγάπης, σεβασμού και εκτίμησης. Τον διέκρινε η σπουδαία θεολογική του κατάρτιση και η σημαντική ακαδημαϊκή του πορεία. Πάνω από όλα όμως τον διέκρινε το ήθος του, η ταπεινότητα του, η απλότητά του και η βαθύτατη πίστη του στις παραδόσεις της Ορθοδοξίας.

Με οδύνη,  η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας ,αποχαιρετά τον άξιο Ποιμενάρχη της Ορθοδοξίας και τον φλογερό Πόντιο πατριώτη, διαπρύσιο κήρυκα και υπηρέτη της ιστορίας και της πολιτιστικής κληρονομιάς του ποντιακού ελληνισμού»- και

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

- Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της Προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στην τοπική Εκκλησία της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας, στα μέλη της Ιεράς Συνόδου και στους οικείους του Μακαριστού Μητροπολίτη.

- Να καταθέσει στεφάνι στη σορό του.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69