tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την Κυριακή οι εκλογές στον Σύνδεσμο Πολιτικών Συνταξιούχων Ημαθίας

Από το Σύνδεσμο Πολιτικών Συνταξιούχων του Νομού Ημαθίας ανακοινώθηκε πως οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 8 Μαΐου 2022. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Αγαπητά μέλη

Την πρώτη (1η ) Κυριακή, ήτοι 1η Μαΐου, δεν πραγματοποιήσαμε την Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, αυτή θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε, δεν χρειάζεται απαρτία, την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 στο Γραφείο του Συνδέσμου με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Η απολογιστική, δηλαδή η συζήτηση θα αρχίσει στις 10:45π.μ. και αν ο καιρός μας το επιτρέψει θα πραγματοποιηθεί στον ακάλυπτο χώρο του Γραφείου.

Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 12:30μ.μ. περίπου και θα διαρκέσει έως τις 6:00μ.μ. Απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο.

Δεν χρειάζονται πιστοποιητικά εμβολιασμού, νόσησης ή rapid test.

Εντός του Γραφείου η μάσκα είναι υποχρεωτική. Παράκληση θερμή, εάν η απολογιστική γίνει στον ακάλυπτο χώρο του Γραφείου, για το καλό όλων μας, να φοράμε τη μάσκα.

Συνάδελφοι, η συμμετοχή όλων μας είναι επιβεβλημένη. Αξίζει τον κόπο, να διαθέσουμε κάθε τρία (3) έτη λίγο χρόνο για το Σύνδεσμο. Η δύναμη του Συνδέσμου εξαρτάται από τον αριθμό των ψηφισάντων, βάσει αυτού γίνεται η οικονομική επιχορήγηση από την Π.Ο.Π.Σ."

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69