tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εύξεινος Λέσχη Βέροιας: Εκδηλώσεις μνήμης για την γενοκτονία

Λόγω συμπλήρωσης 103 χρόνων από τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, η ΕΛ Βεροίας προγραμμάτισε σειρά εκδηλώσεων, για να τιμήσει τη μνήμη των αδικοχαμένων προγόνων μας και να θυμίσει στη Διεθνή Κοινότητα ότι οφείλει να αναγνωρίσει και να πιέσει την Τουρκία ώστε να αποδεχθεί την συν τελεσθείσα Γενοκτονία αλλά και την δέσμευση της να μην επαναληφθεί ποτέ καμία παρόμοια πράξη.

Οι κύριες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Βέροιας, κατά τον μήνα Μάϊο 2022, σαν μνημόσυνο στη μνήμη των προγόνων μας, είναι οι παρακάτω:

ΔΕΥΤΕΡΑ και ΤΡΙΤΗ 16 και 17-5-2022: Θα γίνει διανομή έντυπου υλικού και βιβλίων σε εκπαιδευτικές δομές της πόλης της Βέροιας.

ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΪΟ σε συνεργασία με το ΓΝ Βέροιας: Θα γίνεται αιμοδοσία στο χώρο του Νοσοκομείο με σύνθημα «δώσε αίμα για το αίμα που χάθηκε».

ΠΕΜΠΤΗ 19-5-2022: Θα γίνει έπαρση σημαιών(ελληνική και του μονοκέφαλου) στην πλατεία ΄΄Ν. Καπετανίδη΄΄ και διανομή έντυπου υλικού για τη γενοκτονία.

ΚΥΡΙΑΚΗ 22-5-2022: Θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο μνημόσυνο, όπως ορίζει ο νόμος στην έδρα του νομού, με εκκλησιασμό και μνημόσυνο στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Βεροίας και θα ακολουθήσει επιμνημόσυνος δέησης και κατάθεση στεφάνων στην πλατεία Ν. Καπετανίδη. 

ΕΝΤΟΣ ΜΑΪΟΥ:  Επίσης κάποιες δράσεις θα γίνουν χωρίς να αναφερθούν δημόσια καθώς αφορούν στήριξη οικογενειών και γενικά συνανθρώπων μας. Επιπλέον η λέσχη θα συμμετάσχει σε κοινές ή μεμονωμένες εκδηλώσεις και δράσεις για τη γενοκτονία που θα πραγματοποιηθούν από την ΠΟΕ ,το ΣΠΟΣ ΚΜ&Θ και συλλόγους του νομού Ημαθίας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69